Antena Meniu Search
x

Curs valutar

130 de porci sacrificați la Giurgiu. Fermierii stăteau cu animalele bolnave și nu anunțau autoritățile

Aproape 130 de porci au fost sacrificaţi în mai multe localităţi ale judeţului Giurgiu, în care au fost confirmate focare de pestă porcină africană. Printre animalele care au fost ucise în cadrul acţiunii au fost descoperite animale bolnave, ai căror proprietari nu notificaseră autorităţile.

de Redactia Observator

la 01.10.2018 , 13:40

Aproape 130 de porci au fost sacrificaţi în mai multe localităţi ale judeţului Giurgiu, în care au fost confirmate focare de pestă porcină africană.

Directorul DSVSA Giurgiu spune că printre animalele care au fost ucise în cadrul acţiunii preventive au fost descoperite animale bolnave, ai căror proprietari nu notificaseră autorităţile.

Trei focare de pestă porcină africană au fost confirmate în satul Brăniştari, comuna Călugăreni, din judeţul Giurgiu şi un alt focar a fost confirmat în localitatea Mihai Bravu, autorităţile din Giurgiu finalizând uciderea preventivă a 129 de porci în cele două localităţi.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Liviu Florescu a menţionat că în continuare sunt avute în vedere şi zonele în care apar mistreţi care ar putea fi purtători ai virusului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » 130 de porci sacrificați la Giurgiu. Fermierii stăteau cu animalele bolnave și nu anunțau autoritățile