Antena Meniu Search
x

Scafandrii de luptă din trupele speciale ale Marinei, demonstraţii spectaculoase în Portul Militar Mangalia

Scene desprinse parcă din filmele de acţiune, în Portul Militar Mangalia. Scafandrii de luptă din trupele speciale ale Marinei au făcut mai multe demonstraţii de ziua lor.

de Redactia Observator

la 15.11.2019, 11:24

Vezi și

Scene desprinse parcă din filmele de acţiune, în Portul Militar Mangalia. Scafandrii de luptă din trupele speciale ale Marinei au făcut mai multe demonstraţii de ziua lor. Au eliberat de pe navă mai mulţi oameni ţinuţi captivi de terorişti. Nedetectaţi de nimeni, luptătorii s-au apropiat din adâncuri şi i-au salvat pe ostatici.

Scenariul după care s-au antrenat scafandrii a presupus să se infiltreze la bordul navei militare, pentru salvarea ostaticilor. Echipele de commando s-au apropiat de vas, apoi au intrat în adâncuri

Au înotat pe sub apă fără să lase vreo urmă ce i-ar fi trăda la suprafaţă. Ajunşi la ţintă, s-au împărţit în două grupe: prima, comando principal, s-a apropiat de navă, iar ceilalţi s-au regrupat la mal pentru atacul final. De pe un deal împădurit, doi lunetişti au asigurat acoperirea. Iar la timpul convenit, au deschis focul.

Scafandrii de luptă sunt trupele de elită ale Marinei Militare. Ei sunt chemaţi în misiuni sensibile, care nu sunt făcute publice şi, de aceea, identitatea lor nu este dezvăluită. În cea mai mare parte a timpului, ei se antrenează în mare secret.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Scafandrii de luptă din trupele speciale ale Marinei, demonstraţii spectaculoase în Portul Militar Mangalia