Antena Meniu Search
x

Posibilă tentativă de suicid la metrou, la staţia Aurel Vlaicu. Trenurile circulă în sistem de pendulă între Pipera și Aviatorilor

Incident la metrou miercuri seară. Metrorex anunţă că în staţia Aurel Vlaicu ar fi avut loc o posibilă tentativă de suicid, iar circulaţia este perturbată temporar. Victima ar fi un tânăr de 22, care s-ar fi aruncat în faţa trenului apoi a decedat.

de Redactia Observator

la 05.06.2024 , 22:09

Victima ar fi un tânăr de 18-20 de ani

Mai multe echipaje de intervenţie sunt la faţa locului, circulaţia fiind perturbată. De la ora 20.20, circulaţia garniturilor de metrou a fost reluată normal.

Tânărul care s-a aruncat în faţa metroului, miercuri, într-o staţie din Sectorul 1 al Capitalei, a decedat, în pofida eforturilor de resuscitare, informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei. Potrivit sursei citate, acesta a fost identificat, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 22 de ani.

UPDATE 2: ”Începând cu ora 20:20, circulaţia trenurilor de metrou a fost reluata în condiţii normale”, a transmis Metrorex. 

Articolul continuă după reclamă

UPDATE: "Astăzi, 5 iunie 2024, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Brigada de Poliție pentru Transportul Public a fost sesizată, cu privire la faptul că, într-o staţie de metrou, din Sectorul 1, o persoană s-ar fi aruncat în fața trenului, în timp ce acesta intra în stație.La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii Serviciului Metrou și echipajele de prim-ajutor, care la acest moment intervin pentru salvarea persoanei în cauză, un tânăr în vârstă de aproximativ 18-20 de ani. În prezent, activitățile sunt în dinamică. Cercetările sunt continuate de Brigada de Politie pentru Transportul Public - Serviciul Poliție Metrou, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul", comunică Poliţia Capitalei.

"Metrorex informează că astăzi, 5.06.2024, în jurul orei 18.45, în statia de metrou Aurel Vlaicu, fir 1 a avut loc o posibilă tentativă de suicid.  Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. 
Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o ancheta de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. Trenurile de metrou circulă în sistem pendulă între stațiile Pipera și Aviatorilor", a anunţat Metrorex. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Evenimente » Posibilă tentativă de suicid la metrou, la staţia Aurel Vlaicu. Trenurile circulă în sistem de pendulă între Pipera și Aviatorilor