Antena Meniu Search
x

Video Poveste cusută cu aţă albă: Un şofer din Galaţi s-a trezit înconjurat de taximetrişti, după ce un coleg de breaslă i-a anunţat prin staţie că a fost tâlhărit

Urmărire ca-n filme, seara trecută, în Galaţi. Taximetriştii din oraş au fost puşi pe jar de un coleg de 21 de ani. Se pare că acesta ar fi anunţat prin staţie că un tânăr l-ar fi ameninţat cu un cuţit şi i-ar fi furat 1000 de lei. 

de Redactia Observator

la 28.12.2022, 08:26

Vezi și

Imediat, colegii lui de breaslă s-au mobilizat şi au plecat în căutarea presupusului tâlhar, anunţând şi poliţia. Prins la mijloc de taximetrişti, tânărul nu a mai avut unde să fugă. 

Poliţiştii i-au luat la întrebări pe cei doi indivizi implicaţi în altercaţie. Aceştia au aflat, astfel, că, de fapt, tinerii se cunoșteau, iar presupusa tâlhărie ar fi fost doar recuperarea unei datorii mai vechi pe care o avea taximetristul la amicul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Poveste cusută cu aţă albă: Un şofer din Galaţi s-a trezit înconjurat de taximetrişti, după ce un coleg de breaslă i-a anunţat prin staţie că a fost tâlhărit