Antena Meniu Search
x

Video Cine sunt cele două tinere sechestrate de fraţii milionari Tate. Bărbaţii au fost eliberaţi după audieri maraton

Poveste mondenă cu final neaşteptat. Poliția a descins cu mascații, aseară, în vila milionarului britanic, Tristan Tate, fost iubit al Biancăi Drăgușanu şi al fratelui său. Polițiștii au fost alertați de către oficiali ai Ambasadei SUA la București care au primit o sesizare că o tânără americancă, în vârstă de 21 de ani ar fi fost sechestrată în vila fraţilor Tate. La descinderi au mai găsit şi o tânără româncă. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 12.04.2022, 14:16

Vezi și

După şase ore de percheziţii în vila somptuasă din Pipera, Andrew Tate este băgat în dubă. Urmează fratele său, Tristan Tate. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a râs şi a făcut şi el glume cu mascaţii în maşina poliţiei cu care a fost dus la DIICOT.

Reporter-mama fetei:- Câţi ani are?

-20 de ani. E anul doi la facultate.

- Şi astăzi ce credeţi că s-a întâmplat?

Pe acelaşi subiect

- Ce să cred? Eu asta cred, cred că aia a adus-o aici s-o vândă peste hotare. Sau s-o ducă unde... La produs. A văzut-o naivă şi cuminte şi ce-o fi zis: asta-i bună!

Mama tinerei spune susţine că fiica ei ar fi ajuns la vila din Pipera a celor doi fraţi în jurul orei 17.00. Surse judiciare susţin că frații Tate ar fi amenajat acolo un studio de videochat.

Mama fetei: M-a sunat pe la 5, când a ieşit de la facultate. A ieşit de la antrenament şi mi-a spus: mami, ies cu o fată la un suc.

Se pare că fata cu care ar fi fost la suc ar fi fost o tânără de 21 de ani, de cetăţenie americană, care ar fi declanşat toată această anchetă. 

Ambasada SUA la București a fost cea care a sesizat autoritățile din România despre sechestrare după ce tânăra din SUA i-ar fi trimis iubitului ei din America adresa locuinței din Pipera prin intermediul telefonului mobil, iar acesta din urmă a anunțat serviciul diplomatic. Potrivit unor surse apropiate anchetei, judiciariștii ilfoveni au luat legătura cu Biroul de Securitate Diplomatică, iar în urma obținerii unor informații suplimentare, anchetatorii au obținut două mandate de percheziție de la Judecătoria Buftea pentru lipsire de libertate. Iar în urma descinderii la vila din Pipera, anchetatorii au descoperit că, pe lângă americancă, în imobil era închisă și tânăra româncă.

Mama fetei: Nu a venit după bani, ceva. Cred că ăsta a minţit-o că o face vedetă, că o face manechin, că o face...că e înaltă şi frumoasă fata mea.

Femeia spune că fiica ei a participat la mai multe prezentări de modă. Şi că la una dintre acestea i-ar fi cunoscut pe cei doi fraţi. 

Mama fetei: Deci, a fost la prezentări aici, vedeţi? În timpul anului 2021. Şi ăsta de pe aici le racola. Punea fete de-astea de erau infiltrate pe aici şi le racola de aici.

Cei doi fraţi de origine britanică sunt mutaţi de mai mulţi ani în România, unde au ajuns în scurt timp foarte cunoscuţi. Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, este un personaj celebru pe internet, urmărit pe reţele sociale de sute de mii de persoane pentru fotografiile și clipurile în care își etalează mașinile scumpe. Chiar ieri seară, milionarul a postat pe contul său de TikTok un videoclip în care apar mai multe femei. "Tate duce 8 fete frumoase într-o excursie", este descrierea clipului.

Eliberaţi după audieri

După maratonul de audieri de noaptea trecută în care au dat declaraţii în faţa poliţiştilor, atât fraţii Tristan şi Andrew Tate, cât şi cele două tinere de 20 şi 21 de ani, dar şi toate persoanele care se aflau în locuinţă la momentul descinderii, toţi au fost lăsaţi să plece în această dimineaţă acasă. Cei doi urmează să ajungă din nou în faţa procuroriilor DIICOT, începe o npuă rundă de audieri. Trebuie să se decidă dacă se începe urmărirea penală pe numele celor doi. Cercetările sunt in rem. Odată preluat cazul de DIICOT a fost extinsă şi urmărirea penală de la lipsire de libertate, la trafic şi persoane şi viol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cine sunt cele două tinere sechestrate de fraţii milionari Tate. Bărbaţii au fost eliberaţi după audieri maraton