Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Povestea incredibilă a celor două fete violate de un polițist și alți doi bărbați la o petrecere

Cele două fete care au acuzat un polițist și alți doi bărbați că le-ar fi violat la o petrecere în Vaslui sunt extrem de cunoscute prin prisma scandalurilor.

de Redactia Observator

la 17.11.2017 , 10:08

Cele două fete care au acuzat un polițist și alți doi bărbați că le-ar fi violat la o petrecere în Vaslui sunt extrem de cunoscute prin prisma scandalurilor.

Andreea și Mădălina l-au acuzat pe Marius Nitică, șef de post în localitatea Vetrișoaia, dar și pe alți doi bărbați, că le-ar fi sechestrat și violat în timpul unei petreceri în Lunca Banului.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Cele două fete au fost implicate, numai în acest an, în numeroase scandaluri de furt, bătaie și certuri pe Facebook pentru titlul de iubită a unui motociclist care și-a pierdut viața într-un tragic accident în fața Spitalului Județean din Vaslui.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși au deschis un dosar după ce Andreea și Mădălina au depus o plângere pentru viol și sechestrare.

În luna septembrie, aceleași două tinere au provocat un scandal de proporții pe Facebook după o altă fată s-a dat drept iubita lui Iulian, un tânăr motociclist care a murit într-un groaznic accident rutier.

Cele două au postat poze în care rivala lor apărea dezbrăcată și umilit-o pentru că și-a permis să se dea drept prietena motociclistului.

Potrivit presei locale, cele două au fost implicate în numeroase scandaluri, fiind chiar internate într-un centru de reabilitare după ce au fost prinse la furat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Povestea incredibilă a celor două fete violate de un polițist și alți doi bărbați la o petrecere