Antena Meniu Search
x

Video Doi oameni au murit și un altul a fost rănit, după ce o mașină a fost făcută zob de un TIR, în Timişoara. Șoferul ar fi făcut o depășire periculoasă

Tragedie pe un drum din Timișoara. Două persoaneși-au pierdut viața şi o a treia a fost rinită, după ce un TIR și o mașină s-au lovit la ieşire din Timişoara, spre autostrada A1. Șoferul mașinii ar fi executat o depășire periculoasă, moment în care a fost izbit din plin de camionul la volanul căruia se afla un tânăr de 26 de ani. 

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 15:51

Vezi și

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a condus un autoturism pe DJ691, dinspre localitatea Giarmata spre localitatea Dumbrăvița din județul Timiș, iar la un moment dat a efectuat manevra de depășire și a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani, care circula regulamentar, din sensul opus de mers. 

ISU Timiş a intervenit, marţi, pentru a acorda primul ajutor în urma unui accident rutier care a avut loc la ieşire din comuna Dumbrăviţa de lângă Timişoara, spre autostrada A1.

”La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijin intervine şi o ambulanţă SAJ”, a transmis ISU Timiş.

Doi oameni au murit, un altul a fost rănit

Pe acelaşi subiect

În accident au fost implicate un autoturism şi un autotren, cu 4 persoane implicate. 

”În urma evenimentului au rezultat 3 victime, dintre care, 2 persoane, încarcerate în autoturism, au fost declarate decedate. În autotren se aflau 2 persoane, dintre care, un bărbat, primeşte îngrijiri medicale la locul evenimentului”, a mai precizat ISU Timiş.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cum a avut loc accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi oameni au murit și un altul a fost rănit, după ce o mașină a fost făcută zob de un TIR, în Timişoara. Șoferul ar fi făcut o depășire periculoasă