Antena Meniu Search
x

Ultimele pregătiri pentru Halloween la Castelul lui Dracula din Pasul Tihuţa

Chiar dacă nu reuşim să-i exploatăm pe deplin imaginea, Dracula reprezintă un personaj definitoriu pentru România! Iar străinii sunt înnebuniţi după el, de vreme ce - an de an - vin din toate colţurile lumii, ca - în noaptea de Halloween - să ajungă la castelul din Pasul Tihuţa.

Vezi și

Chiar dacă nu reuşim să-i exploatăm pe deplin imaginea, Dracula reprezintă un personaj definitoriu pentru România! Iar străinii sunt înnebuniţi după el, de vreme ce - an de an - vin din toate colţurile lumii, ca - în noaptea de Halloween - să ajungă la castelul din Pasul Tihuţa şi să petreacă nişte ore în compania celebrului vampir.

La sarbătoarea americanilor, care deja a devenit o tradiţie şi la noi, sunt aşteptaţi în jur de 130 de oameni. Turişti americani, canadieni, dar şi de alte naţionalităţi vor avea parte de o noapte memorabilă în castelul Contelui Dracula.  

Şi în bucătărie se fac ultimele pregătiri pentru cina de la miezul nopţii.

Aici avem o coastă de drac, care va fi condimentată, rumenită la cuptor, dezvăluie gazdele.

Va fi servită în cavoul contelui Dracula, iar sicriul lui va fi masa de pe care invitaţii vor gusta din toate bunătăţile.

Anamaria Muscar-director Hotel Dracula: Programul va fi unul tematic, va începe afară cu focurile de tabără purificatoare, unde vor servi frigărui în sânge şi ţuică de Bârgău, va continua cu balul draculiştilor în cramă, unde vom avea o muzică gravă, rock.

Iar băutura de bază nu va lipsi din peisajul înfricoşător al nopţii de Halloween.

Momentul special al serii va fi atunci când Contele Dracula va premia cel mai spectaculos costum cu o cină pentru două persoane, în propriul său cavou, la miezul nopţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ultimele pregătiri pentru Halloween la Castelul lui Dracula din Pasul Tihuţa