Antena Meniu Search
x

Premiați cu sute de cărți

Un nou început pentru 431 de elevi de la şcoala gimnazială "Dumbrăviţa", din județul Braşov. Ei au primit peste 700 de volume de literatură şi beletristică, oferite de Fundaţia Dan Voiculescu şi Editura Litera

Vezi și

Un nou început pentru 431 de elevi de la şcoala gimnazială "Dumbrăviţa", din jud. Braşov. Ei au primit peste 700 de volume de literatură şi beletristică, oferite de Fundaţia Dan Voiculescu şi Editura Litera

Cărţile vor ajunge la biblioteca şcolii, unde copiii vor putea să citească şi să împrumute cărţi de fiecare dată când vor avea nevoie. Evenimentul face parte din campania "Şcoala ta merită o bibliotecă".

În fiecare săptămână, copiii erau nevoiţi să parcurgă câte 12 kilometrii până la cea mai apropiată bibliotecă, pentru a împrumuta cărţi. Din păcate, din ce în ce mai multe şcoli se lovesc de această problemă.

În perioada noiembrie - decembrie 2014, peste 200 de şcoli au participat la concursul "Şcoala ta merită o bibliotecă!". Şcoala gimnazială Dumbrăviţa este una dintre cele trei şcoli câştigătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Premiați cu sute de cărți