Antena Meniu Search
x

Au fost premiate cele mai puternice femei din România

Cele mai puternice femei din România au fost alese într-o gală spectaculosă a premiilor revistei Capital. Evenimentul a fost realizat, în acest an, exclusiv pentru a celebra femeile de succes din ţara noastră.

de Redactia Observator

la 23.05.2019, 23:04

Vezi și

Cele mai puternice femei din România au fost alese într-o gală spectaculosă a premiilor revistei Capital. Evenimentul a fost realizat, în acest an, exclusiv pentru a celebra femeile de succes din ţara noastră. Printre doamnele premiate s-au numărat Camelia Voiculescu, Simona Halep, Maia Morgenstern, Monica Pop şi Alessandra Stoicescu.

Dacă, până acum, revista Capital premia doar femeile care se aflau în top 300 al celor mai bogaţi oameni, anul acesta a organizat un eveniment în cadrul căruia au fost celebrate femeile de succes din cele mai diferite domenii.

Camelia Voiculescu, desemnată cea mai puternică femeie din mass-media

Camelia Voiculescu, acţionar şi preşedinte al Intact Media Group, a primit premiul pentru cea mai puternică femeie din mass-media. 

Alessandra Stoicescu, unul dintre cei mai experimentaţi şi cunoscuţi jurnalişti ai trustului a acceptat distincţia în numele ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Premiată a fost şi Anca Vlad, președintele unei reţele farmaceutice, prima femeie din topul celor mai bogaţi zece români, cu o avere de peste 360 de milioane de euro.

Premiile au fost înmânate de ministrul justiţiei, Ana Birchall, care a premiat-o şi pe Elisabeta Moraru pentru performanţa de a fi directorul general al unuia dintre giganţii internetului.

Maia Morgenstern a fost şi ea apreciată pentru întreaga carieră şi a primit distincţia de la ambasadorul Israelului, David Saranga.

În cadrul galei au mai fost premiate Monica Pop, pentru performanțele sale din domeniul sănătății, dar şi Alessandra Stoicescu, desemnată cea mai influentă femeie din media.

Simona Halep a fost premiată pentru cariera ei sportivă excepţională, iar judecătoarea Dana Gârbovan, pentru activitatea din justiţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Au fost premiate cele mai puternice femei din România