Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Premoniţia pe care Andrei a avut-o chiar cu o zi înainte de a fi lovit în trafic de maşina fostei sale iubite. Cei doi erau militari şi antrenori de fitness

S-au iubit, s-au despărţit de curând, dar Andrei se pare că nu a trecut peste. Nu concepea că Laura nu o să mai fie a lui. Aşa că a încercat cu orice preţ să o convingă să îi mai dea o şansă.

de Monica Palade

la 28.10.2024 , 13:18

Sâmbătă, femeia a fost la el acasă, cel mai probabil să îşi ia din lucruri. Atunci, Andrei a încercat să o convingă din nou să nu se despartă. I-a spus chiar că a avut un vis bizar, care ulterior s-a dovedit a fi premonitoriu. I-a spus fostei sale iubite că a visat-o cu o pălărie neagră la înmormântarea lui.

Colegi de muncă 

Laura a plecat, iar duminică cei doi s-au întâlnit din nou, întâmplător, în trafic. Andrei a vrut să o salute, s-a apropiat foarte mult de maşina ei. Laura nu l-a văzut şi a vrut să schimbe banda de mers. Impactul a fost devastator. Andrei a fost aruncat într-un stâlp aflat pe marginea drumului. A murit câteva zeci de minute mai târziu la spital.

Vezi și

Cei doi erau colegi la aceeaşi unitate militară din Galaţi şi în timpul liber practicau fitnessul. Devastată, Laura spune că a murit iubirea vieţii ei şi că nu înţelege cum s-a petrecut accidentul.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a afla cum s-a petrecut cu exactitate accidentul.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Evenimente » Premoniţia pe care Andrei a avut-o chiar cu o zi înainte de a fi lovit în trafic de maşina fostei sale iubite. Cei doi erau militari şi antrenori de fitness