Antena Meniu Search
x

Un preot din Constanţa şi-a dat haina de pe el unei familii nevoiaşe: 'Dacă munceşte, trebuie să fie sănătos'

Claudiu Banu, un preot din Constanţa, a strâns mai multe alimente şi cadouri şi a mers în vizită la o familie nevoiaşă din satul Potârnichea. Mai mult, preotul chiar şi-a dat haina de pe el şi căciula când a aflat că tatăl copiilor nu avea o haină de iarnă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 19.12.2018, 18:13

Claudiu Banu, un preot din Constanţa, a strâns mai multe alimente şi cadouri şi a mers în vizită la o familie nevoiaşă din satul Potârnichea.

Mai mult, preotul chiar şi-a dat haina de pe el şi căciula când a aflat că tatăl copiilor nu avea o haină de iarnă.

Totul s-a întâmplat, miercuri, în timp ce preotul Claudiu Banu, paroh la biserica 'Sfântul Mina' din Constanţa, a mers în vizită, cu cadouri, la o familie nevoiaşă din satul Potârnichea.

Pe acelaşi subiect

În casa construită din chirpici locuiesc cei doi soţi, părinţi a şase copii, pentru care sărbătorile de iarnă nu mai înseamnă de mult fericire.

Mai mult, pentru ei, sărbătorile de iarnă înseamnă o durere în plus, având în vedere că cei şas copii nu vor primi nimic de la Moş Crăciun, iar masa îmbelşugată va lipsi şi în acest an.

'Luaţi şi haina asta. Este foarte groasă'

Preotul Claudiu Banu a aflat despre povestea lor şi a mers cu mai multe pachete cu mâncare şi jucării pentru cei mici.

În timpul vizitei, preotul a aflat de la tatăl celor şase copii că nu are haină de iarnă şi că munca în această perioadă este mult mai grea din cauza frigului.

Drept urmare, preotul s-a decis să îi ofere bărbatului haina pe care o purta.

"Dacă munceşte, trebuie să fie sănătos. Luaţi şi haina asta. Este foarte groasă. Am probat-o până acum şi ţine de cald. Eu am primit-o în dar de la cineva şi v-o dau vouă să o purtaţi mai departe", a spus preotul Banu.

Imaginile cu preotul Banu au fost filmate de o persoană care le-a postat mai apoi pe o reţea de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un preot din Constanţa şi-a dat haina de pe el unei familii nevoiaşe: 'Dacă munceşte, trebuie să fie sănătos'