Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Preot paroh spulberat de un şofer de 22 de ani, pe o trecere de pietoni din Târgu Neamţ. Accidentul, surprins de camerele de supraveghere (Video)

de Redactia Observator

la 16.04.2018 , 14:08

Preot paroh spulberat de un şofer de 22 de ani, pe o trecere de pietoni din Târgu Neamţ. Accidentul, surprins de camerele de supraveghere Preot paroh spulberat de un şofer de 22 de ani, pe o trecere de pietoni din Târgu Neamţ. Accidentul, surprins de camerele de supraveghere

O cameră de supraveghere instalată în imediata aproipere a Spitalului orăşenesc din Târgu Neamţ a suprins momentul în care un preot este spulberat de o maşină chiar pe trecerea de pietoni.

Victima accidentului se numeşte Vasile Adiaconiţei, are 52 de ani şi este preot paroh la Biserica din Țolici, comuna Petricani.

În imagini se vede cum bărbatul traversează pe trecerea de pietoni şi momentul în care maşina îl izbeşte din plin. Preotul este aruncat în aer, după care cade iner pe şosea. 

Articolul continuă după reclamă

Mai multe persoane se apropie de bărbatul întins pe caldarâm, iar la faţa locului ajunge imediat și un echipaj de poliție. Părintele a fost preluat în stare critică de o ambulanță și transferat la Iași. 

La volanul autoturismului implicat în accident era un tânăr de 22 de ani din Tîrgu Neamț. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Preot paroh spulberat de un şofer de 22 de ani, pe o trecere de pietoni din Târgu Neamţ. Accidentul, surprins de camerele de supraveghere (Video)