Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Preotul care a omorât-o pe Antonia, după accidentul din parcarea unui mall din București, a cerut amânarea procesului. Ce a invocat Marius Vișan în fața instanței

După mai bine de doi ani de la accidentul din parcarea unui mall din Capitală, preotul care a omorât o tânără de 29 de ani, s-a prezentat astăzi în faţa judecătorilor pentru a-şi afla pedeapsa. Doar că instanța a decis amânarea procesului pentru 15 octombrie. Reamintim că Antonia a murit chiar în ziua de Paşte, după ce s-a zbătut aproape o lună de zile între viaţă şi moarte pe patul de spital. În timpul acesta, Marius Vişan se scuza în faţa anchetatorilor, spunând că a confundat frâna cu acceleraţia.

de Denisa Dicu

la 09.09.2024 , 14:35

Preotul care a omorât-o pe Antonia, după accidentul din parcarea unui mall din București, a cerut amânarea procesului. Ce a invocat Marius Vișan în fața instanței

Procesul în cazul preotului Marius Vişan, care a provocat accidentul din parcarea subterană a unui mall din București, în urma căruia o tânără de doar 29 de ani și-a pierdut viața, a fost amânat pentru 15 octombrie. Decizia amânării a fost luată pe motiv că preotul a adoptat un copil și vrea să mai depună înscrisuri care atestă acest lucru.

Astfel, Vișan ar putea primi o pedeapsa mai blândă, ca să poată avea grija de copil.

Filmul accidentului. Impactul a fost surprins de o cameră de supraveghere

Articolul continuă după reclamă

Cinci maşini au fost implicate, la începutul lunii aprilie 2022, în accidentul petrecut în parcarea subterană a unui mall din sectorul 6 al Capitalei. 

Pe acelaşi subiect

Filmarea făcută de o cameră de supraveghere arată cum un şofer vine cu o viteză foarte mare pentru o parcare subterană şi loveşte un autoturism aflat în mers, proiectându-l într-o altă maşină, care ricoşează la rândul ei precum o bilă de biliard. Alte două autoturisme au fost avariate. Conducătorul vinovat reuşeşte să iasă cu greu din automobil şi verifică apoi starea şoferului pe care l-a lovit direct. 

Şoferii testaţi de poliţişti nu consumaseră alcool.

Accidentul şocant avea să aducă sfârşitul unei tinere, câteva săptămâni mai târziu, la spital, chiar în ziua de Paşte. S-a stins din viaţă la 22 de zile de la accidentul din mall.

Denisa Dicu Like
Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Preotul care a omorât-o pe Antonia, după accidentul din parcarea unui mall din București, a cerut amânarea procesului. Ce a invocat Marius Vișan în fața instanței