Antena Meniu Search
x

Președintele CJ Bihor prins la pescuit, cu adeverință de la serviciu, amendat de polițiști (video)

Președintele CJ Bihor a fost prins la pescuit, cu adeverință de la serviciu, și amendat de polițiști. Politicianul nu era singur la baltă, unde venise cu mașina Cosniliului Județean.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 21.04.2020, 14:28

  • Politicianul a fost amendat cu 5.000 de lei.
  • El era la baltă cu mașina instituției pe care o conduce.

Președintele CJ Bihor a fost prins la pescuit, cu adeverință de la serviciu, și amendat de polițiști. Politicianul nu era singur la baltă, unde venise cu mașina Cosniliului Județean.

Imagini filmate joi, 16 aprilie, au fost făcute publice astăzi de Bihoreanul, care a și povestit cum președintele Consiliului Județean Bihor, Pasztor Sandor, a fost prins de polițiști la pescuit, în plină epidemie de coronavirus și cu restricții severe de circulație. Pescuitul sportiv de agrement e o activitate interzisă de Ordonanțele Militare, dar politicianul bihorean nu a ținut cont de asta.

Alături de președintele CJ Bihor pe baltă mai erau angajați ai instituției pe care o conduce, sau din instituții subordonate acesteia.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un echipaj de poliție chemat chiar de jurinaliștii care filmau l-au legitimat pe Pasztor Sandor, care le-a prezentat o adeverință de la serviciu, în locul declarației pe proprie răspundere care să justifice ieșirea lui din casă. 

Politicianul a fost amendat cu 5.000 de lei. Și celelalte persoane care îl însoțeau pe acesta au fost amendate.

Citește și Doi români cu o capră pe bancheta din spate a mașinii, arestați în Franța Fetiță de 7 ani cu coronavirus și peritonită, operată și salvată de medici, la Constanța

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Președintele CJ Bihor prins la pescuit, cu adeverință de la serviciu, amendat de polițiști (video)