Antena Meniu Search
x

Video Președintele Comisiei Juridice și-a luat bătaie la un botez. "A fost arogant și superior și m-a deranjat"

Imagini incredibile îl au ca protagonist pe preşedintele Comisiei Juridice din Senat. Parlamentarul liberal a făcut cunoştinţă cu "legea pumnului" la o petrecere de botez. Senatorul a fost îmbrâncit de doi invitaţi pentru că le-ar fi vorbit pe un ton. arogant, după cum a declarat unul dintre agresori. Demnitarul vrea acum să depună plângere penală.

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 21:03

Vezi și

Petrecerea de botez organizată de fostul consilier PNL Crăciun Ovidiu se transformă într-o încăierare generală. În scandal este implicat președintele Comisiei Juridice din Senat, Cristian Țâgârlaș.

Cristian Ţâgârlaş, senator:  Am fost agresat de două persoane pe care nu le cunosc, care erau în stare avansată de ebrietate. Nu am fost lovit efectiv, ci doar împins şi atâta tot. S-a terminat foarte repede acest incident care este penibil.

Niciunul dintre cei implicaţi nu spune clar motivul pentru care au ajuns să se bată

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere din local se vede cum senatorul Cristian Ţâgârlaş se ridică de la masă, urmat de mai mulţi bărbaţi. Ajunşi pe ringul de dans, se iau la harţă. Câteva secunde mai târziu, demnitarul este împins şi cade lângă un scaun. Un alt bărbat năpusteşe asupra lui.

Pe acelaşi subiect

lorin Coman, invitat: A fost arogant şi superior şi m-a deranjat. Atât. M-a deranjat felul lui cum vorbeşte. Se vede clar că nu l-am lovit.  L-am luat numai de cămaşă, de sacou. Am vrut să îl scutur.

Niciunul dintre cei implicaţi nu spune clar motivul pentru care conflictul verbal a degenerat.

Ovidiu Crăciun, tatăl copilului botezat: Un domn Florin Coman nu ştiu ce a avut cu domnul senator. După a venit altul şi l-a împins. Nu se cunoşteau.

Bogdan Gavra, naşul copilului botezat​: L-am văzut pe domnul senator Cristian Niculescu-Ţâgârlaş că era la o masă, stătea la masă şi un alt domn mergând destul de agitat către dânsul s-a ridicat în picioare şi au ieşit pe ringul de dans fără să se lovească şi atunci au intervenit alţii şi au început îmbrâncelile.

Senatorul liberal spune că va face plângere pentru loviri şi alte violenţe împotriva celor doi agresori.

În urmă cu două săptămâni, un alt parlamentar era în centrul unui scandal izbucnit în toiul unei petreceri. Senatoruol USR de Sălaj, Virgil Marius Bob, i-a spart capul un inspector bancar după ce l-a lovit cu telefonul mobil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Președintele Comisiei Juridice și-a luat bătaie la un botez. "A fost arogant și superior și m-a deranjat"