Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Presupusul criminal al stomatologului din Brăila are sechestru pe casa de 100.000 de euro. I se cer daune de 3 milioane de euro

Presupusul ucigaş al dentistei din Brăila s-a întors astăzi la locuinţa sa, aflată pe aceeaşi stradă cu locul crimei. A fost scos din arest pentru a asista la punerea sub sechestru a casei sale. Părinţii şi soţul doctoriţei i-au cerut daune morale de 3 milioane de euro, iar măsura are rolul de a acoperi o parte din sumă. Bărbatul spune în continuare că este nevinovat. 

de Redactia Observator

la 02.10.2024 , 19:55

Cel despre care procurorii cred că este ucigaşul medicului stomatolog din Brăila s-a întors acasă astăzi, la 150 de metri de cabinetul medical în care a fost ucisă dentista pe 16 iulie. 

Presupusul criminal ar trebui să plătească 3 milioane de euro daune morale

Flancat de mascaţii de la trupele speciale ale poliţiei şi jandarmeriei, criminalul dentistei de la Brăila a fost adus din nou la locuinţa lui pentru a fi pus sechestru asigurator. 

Vezi și

Suspectului i s-au cerut trei milioane de euro drept daune morale, la solicitarea soţului şi a părinţilor dentistei Marina Gavril. 

Pe acelaşi subiect

"Dumnealui s-a constituit parte civilă cu o sumă de bani care a fost ulterior majorată. Intentionează ca o parte din aceste despăgubiri să fie date ulterior nepoţilor doamnei doctor şi altă parte să fie dată unei case de copii", spune Gigel Potrivitu, avocatul victimei.

Locuinţa a fost evaluată însă la doar 538.000 lei. Presupusului criminal i s-au blocat şi toate conturile. 

În casa lui Mihai Marcel locuiesc soţia împreună cu cei saşe copii ai lor. Au voie să locuiască în continuare, în schimb nu pot înstrăina imobilul. 

Filmul crimei şocante

Deşi se declară în continuare nevinovat, ADN-ul presupusului criminal a fost găsit sub unghiile victimei. Potrivit anchetatorilor, Marina Gavril, doctoriţa stomatolog in varsta de 41 de ani, originară din Republica Moldova, a fost mai întâi tâlhărită de telefonul mobil şi de cardul bancar iar apoi, în doar 33 de secunde a fost omorât cu un cuţit. Anchetatorii spun că bărbatul a şters toate urmele, şi-a schimbat hainele şi mers la un bancomat de unde a scos bani. 

"E nevinovat. I s-a schimbat încadrarea în ultimul grad. Nici nu ştie de telefon, nu ştie de nimic. E o mână pusă aici, nu e portretul lui Maricel, nu e figura lui. Nu a scos nimic, nu a făcut nimic, este cineva mascat", spune mama criminalului.

"După ce vom vedea tot materialul probator administrat, împreună cu imaginile video puse cap la cap, vom veni în faţa procurorului pentru a oferi varianta clientului pas cu pas", spune Nicolau Drăgan, avocatul criminalului.

Soţul femeii ucise, medic stomatolog de asemenea, vrea să discute faţă în faţă cu suspectul. 

Individul acuzat de crimă are 39 de ani. Are antencendete penale în Germania şi Franţa şi fusese eliberat din penitenciar în martie. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Presupusul criminal al stomatologului din Brăila are sechestru pe casa de 100.000 de euro. I se cer daune de 3 milioane de euro