Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O ipoteză-şoc dă peste cap ancheta în cazul dentistei ucise în Brăila. Cine ar fi noul suspect

Au trecut două săptămâni de la crima sângeroasă din Brăila, iar ancheta pare că bate pasul pe loc. Telefonul dentistei ucise şi arma crimei sunt de negăsit. Între timp, rudele suspectului vin cu o nouă ipoteză: fostul soţ al femeii, care ar fi ieşit recent din închisoare, ar fi vinovatul. 

de Adrian Obreja

la 31.07.2024 , 10:04

La două săptămâni de la uciderea medicului stomatolog Marina Gavril, anchetatorii nu au găsit încă arma crimei. Nu s-a stabilit nici dacă briceagul ridicat la percheziţii din casa mamei principalului a fost sau nu folosit la omorârea femeii. Între timp, singurul suspect în acest caz încearcă să scape. 

Principalul suspect în cazul omorului de la Brăila se află în faţa judecătorilor. Nu şi-a recunoscut fapta şi solicită instanţei eliberarea din arest preventiv.

Noua ipoteză încurcă ancheta

Vezi și

Judecătorii au decis însă că bărbatul să rămână în continuare după gratii şi să plătească o sută de lei cheltuieli de judecată. O nouă ipoteză lansată de avocatul presupusului criminal încurcă şi mai tare ancheta.

Pe acelaşi subiect

"S-a discutat şi s-a speculat referitor la proba ADN ca a fi una din cele clare, certe. Rezultatul acestui ADN, acestor probe biologice, arată că este vorba nuu de o persoană care a avut AND-ul sub unghiile victime, ci de două persoane de sex masculin", spune Mihai Drăgan, avocatul suspectului.

Ce spun anchetatorii despre probele ADN

Pe de altă parte instanţa care l-a trimis după gratii a stabilit clar că "nu poate fi luată în considerare ipoteza că ADN-ul inculpatului a ajuns în zona subunghială a victimei pe fondul realizării unui tratament medical". Individul acuzat de crimă a fost la o nuntă cu două zile înainte de a fi reţinut. Familia lui susţine că a discutat chiar el cu poliţiştii veniţi să îl amendeze pe organizatorul petrecerii fără să se sperie de prezenţa acestora. Rudele suspectului fac acuzaţii si mai grave. 

Suspectul a mărturisit procurorilor că a fost în ziua crimei la cabinetul dentistei, dar cu 4 ore înainte şi neagă că ar fi în imaginile surprinse de camere video puţin după ora 16:00 intrând în cabinet cu faţa acoperită de mască. Traseul refăcut de poliţişti îl arată câteva minute mai târziu de la crimă, îmbrăcat în bermude albastre, cu un maieu alb şi cu o pungă în mână ce par a fi hainele de schimb. "Ăsta e un ghinion care a căzut pe el. Nu au suficiente probe să le pună cap la cap. Nu e el criminalul!", mărturiseşte mama suspectului.

Poliţiştii încearcă acum, pentru a elucida cazul, să recupereze datele din telefonul victimei chiar dacă dispozitivul nu a fost găsit. 

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » O ipoteză-şoc dă peste cap ancheta în cazul dentistei ucise în Brăila. Cine ar fi noul suspect