Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Decizia luată de instanță în cazul presupusului criminal al doctoriţei Marina Gavril. Avocat: "Nu ne conving indiciile pe care le prezintă acuzarea"

La o lună de la oribila crimă petrecută în cabinetul dentistei din Brăila, suspectul principal a cerut să i se schimbe încadrarea juridică în arest la domiciliu. Încătuşat, dar cu o atitudine senină, individul a fost adus ieri la Curtea de apel Galaţi pentru a-i convinge pe judecători să renunţe la prelungirea arestului preventiv. Magistraţii însă i-au respins contenstaţia, iar bărbatul rămâne încă 30 de zile în arest. 

de Redactia Observator

la 22.08.2024 , 10:39

Avocatul principalului suspect în cazul uciderii dentistei din Brăila spune că acuzarea nu ar avea suficiente probe pentru a-l incrimina pe clientul său.

"Am cerut instanţei de control, în speţă, Curţii de Apel Galaţi, analiza unei posibile, unei reale respingeri a propunerii de prelungire a mandatului de arestare preventivă şi a luării în calcul a măsurii arestului la doiciliu. Pentru că suntem încă în faza în care pe noi nu ne conving indiciile pe care le prezintă acuzarea", a declarat Mihai Drăgan.

Ce spun anchetatorii despre probele ADN

Vezi și

Instanţa care l-a trimis după gratii pe principalul suspect în cazul omorului de la Brăila a stabilit clar că "nu poate fi luată în considerare ipoteza că ADN-ul inculpatului a ajuns în zona subunghială a victimei pe fondul realizării unui tratament medical". Individul acuzat de crimă a fost la o nuntă cu două zile înainte de a fi reţinut.

Pe acelaşi subiect

Familia lui susţine că a discutat chiar el cu poliţiştii veniţi să îl amendeze pe organizatorul petrecerii fără să se sperie de prezenţa acestora. Rudele suspectului fac acuzaţii si mai grave. 

Suspectul a mărturisit procurorilor că a fost în ziua crimei la cabinetul dentistei, dar cu 4 ore înainte şi neagă că ar fi în imaginile surprinse de camere video puţin după ora 16:00 intrând în cabinet cu faţa acoperită de mască.

Traseul refăcut de poliţişti îl arată câteva minute mai târziu de la crimă, îmbrăcat în bermude albastre, cu un maieu alb şi cu o pungă în mână ce par a fi hainele de schimb. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Decizia luată de instanță în cazul presupusului criminal al doctoriţei Marina Gavril. Avocat: "Nu ne conving indiciile pe care le prezintă acuzarea"