Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prietenul bun al lui Gheorghe Dincă dezvăluie informaţii teribile despre criminal: "Nu lua niciodată la ocazie, dar se uita după fete"

 Dezvăluri teribile despre criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă. Bărbatul de 66 de ani, cercetat pentru omor calificat, după ce DIICOT a confirmat că probele ADN găsite în curtea lui aparțin Alexandrei Măceşanu, ar fi încercat să-şi batjocorească fiica, în 2001.

de Veronica Micu

la 03.08.2019 , 12:34

Prietenul bun al lui Gheorghe Dincă dezvăluie informaţii teribile despre criminalul din Caracal - Observator.tv

 Dezvăluri teribile despre criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă. Bărbatul de 66 de ani, cercetat pentru omor calificat, după ce DIICOT a confirmat că probele ADN găsite în curtea lui aparțin Alexandrei Măceşanu, ar fi încercat să-şi batjocorească fiica, în 2001.

Vecinii lui Gheroghe Dincă prind curaj şi încep să vorbească. Unul dintre ei, prietenul bun al criminalului, a mărturisit că bărbatul ar fi încercat să o violeze pe fiica lui.

Omul spune că miercuri, ziua când Alexandra Măceşanu a fost răpită, la orele 23:10 şi 23:15, Dincă l-a sunat de trei ori şi nu i-a răspuns. 

Articolul continuă după reclamă

Potrivit amicului lui Dincă, acesta din urmă se îmbăta foarte repede.

Mergeau împreună la Craiova şi nu lua niciodată la ocazie, dar se uita după fete, mărturiseşte bărbatul: "Zicea, uite ce bună e asta!".

Gheorghe Dincă voia să-şi vndă casa şi să plece la Timişoara, a mai spus prietenul criminalului.

În plus, oamenii afirmă că au simţit fum şi un miros greu care venea dispre curtea lui Dincă în seara zilei în care Alexandra a sunat la 112 din casa călăului.

La această oră, criminaliştii fac din nou săpături pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, după ce aseară, familia Alexandrei Măceşanu a fost anunţată de ministerul Justiţiei că ADN-ul fetei a fost confirmat în cenuşa găsită în butoiul din curte.

Legiştii de la IML analizezază în regim de urgenţă şi noile probe descoperite ieri, după ce căutările au fost înterupte timp de 4 zile. 

Procurorii de la Crimă Organizată au anunţat că proprietatea lui Dincă va fi împărţită în sectoare şi în fiecare dintre acestea se va intra aplicat. Anchetatorii spun că vor aduce chiar şi un excavator cu ajutorul căruia să sape în gropile cimentate.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Prietenul bun al lui Gheorghe Dincă dezvăluie informaţii teribile despre criminal: "Nu lua niciodată la ocazie, dar se uita după fete"