Antena Meniu Search
x

Video Prima expediţie în Deltă fără Ivan Patzaichin. Festivalul Rowmania Fest a ajuns la a 10-a ediţie

Ieri, toate evenimentele anunţate în cadrul Rowmania Fest au fost anulate, după ce iniţiatorul şi mentorul festivalului, Ivan Patzaichin, ne-a părăsit. Astăzi, zeci de împătimiţi ai vâslitului vor pleca într-o expediţie a durerii, de la Tulcea la Sf. Gheorghe. Totul în memoria legendei canotajului românesc.

de Adrian Obreja

la 06.09.2021, 08:48

Vezi și

Festivalul Rowmania Fest a ajuns la cea de-a 10-a ediţie, o ediţie care anul acesta se va desfăşura sub semnul tristeţii pentru că iniţiatorul şi mentorul acestui festival nu mai este printre noi. Festivităţile programate pentru ziua de ieri au fost anulate, dar vor continua astăzi. Vorbim despre o expediţie care va dura patru zile, de la Tulcea la Sfântu Gheorghe, o expediţie în cadrul căreia participanţii vor vâsli pe timpul zilei şi vor înnopta la cort, în mijlocul naturii.

Natura pe care Ivan Patzaichin o iubea enorm şi o proteja, acesta fiind şi motivul pentru care a fost iniţiat acest festival în urmă cu 10 ani pentru a-i responsabiliza pe toţi cei din jur. Ivan Patzaichin a participat la cinci ediţii ale Olimpiadelor şi a fost medaliat de patru ori cu aur şi o dată cu argint.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Prima expediţie în Deltă fără Ivan Patzaichin. Festivalul Rowmania Fest a ajuns la a 10-a ediţie