Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Prima ipoteză în cazul accidentului din sectorul 6, unde un şofer a sărit cu maşina peste Pasajul Lujerului şi a ajuns pe linia de tramvai 41

Accident incredibil în sectorul 6 al Capitalei. Un şofer a sărit cu maşina peste Pasajul Lujerului, într-un mod inexplicabil. Autoturimsul scăpat de sub control a căzut de la câţiva metri înălţime şi a ajuns pe linia de tramvai 41. Ca prin minune, şoferul a supravieţuit, deşi nu purta centura.

de Bogdan Dinu

la 09.10.2024 , 17:32

Accidentul s-a produs în această după-amiază, în sectorul 6 al Capitalei. Din primele informații, ipoteza principală a polițiștilor este că șoferul, un bărbat de 46 de ani, ar fi încurcat pedala de frână cu cea de accelerație, moment în care ieșea din parcarea mall-ului Plaza.

Șoferul a prins viteză foarte mare, a traversat spațiul verde și a intrat în gardul metalic, apoi a căzut în gol cu mașina mai bine de 7 metri. Individul este într-o stare bună, este conștient, a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, are răni superficiale la mâini și la picioare. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și vor testa inclusiv dacă bărbatul s-a urcat băut sau drogat la volan.

Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost blocată

Vezi și

Brigada Rutieră a fost sesizată, miercuri, prin apel la 112, cu privire la un accident rutier în zona Pasajului Lujerului din Sectorul 6, unde conducătorul unui autovehicul, după ce a ieşit din parcarea centrului comercial Plaza România, a pătruns pe spaţiul verde şi a lovit gardul de protecţie al Pasajului Lujerului, după care s-a răsturnat pe plafon. "În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului autovehiculului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru determinarea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul rutier. Traficul rutier în zona de producere a accidentului a fost restricţionat pe sensul de deplasare dinspre bulevardul Timişoara către şoseaua Virtuţii.

Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost blocată, a anunţat STB. Pentru preluarea fluxului de călători, s-a înfiinţat linia navetă 641 (între Ghencea şi Piaţa Presei) care funcţionează în ambele sensuri. 

Bogdan Dinu Like

Bogdan Dinu s-a alăturat echipei Observator în anul 2020. În prezent activează în cadrul redacției Antena1 ca reporter de eveniment și investigații specializat în domeniul afacerilor interne.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Evenimente » Prima ipoteză în cazul accidentului din sectorul 6, unde un şofer a sărit cu maşina peste Pasajul Lujerului şi a ajuns pe linia de tramvai 41