Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Prima ipoteză în cazul fetiţei găsite moarte la nici 200 de metri de casă. Raisa Maria dispăruse ieri la Breasta, în Dolj

Deznodământ tragic pentru o fetiţă de nici trei ani care a dispărut din faţa casei din Dolj. Trupul ei a fost găsit fără suflare după o noapte de căutări. Era la aproximativ 200 de metri de casă şi prezenta urme de violenţă, potrivit poliţiştilor. Aşadar, nu e exclusă o crimă. Mai multe rude au fost chemate deja la audieri.

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 18:15

Familia a sperat până în ultima clipă că Raisa este teafără. După aproape 24 de ore de căutări, unchiul fetiţei de 2 ani şi jumătate i-a găsit trupul firav, fără viaţă, într-o râpă situată la 200 de metri de casă. Avea mai multe zgârieturi, dar şi urme de violenţă. 

Trupul fetiţei a fost găsit într-o zonă cu vegetaţie foarte deasă

"Numai aici a stat drona, în zona asta. Numai aici au stat drona şi elicopterul. Am căutat de am împânzit tot pământul", a spus Claudiu Neagu, unchiul fetei.

Vezi și

"Unde a fost găsită fetiţa totuşi, locul a fost periat de mai multe ori. După cum aţi văzut şi dumneavoastră, este o zonă cu vegetaţie foarte deasă, foarte înaltă, într-adevăr s-a periat de mai multe ori", a declarat Cristian Grigorescu - purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Pe acelaşi subiect

De ieri, de la ora 12:30, când a fost anunţată dispariţia Raisei, peste 150 de oameni au căutat-o neîncetat pe o rază de 15 kilometri. Cu 8 câini de urmă, drone cu termoviziune şi echipamente de vizionare cu infraroşu. Au făcut până şi săpături în curtea casei din satul doljean Cotu, pentru că exista bănuiala că fetiţa ar fi fost ucisă şi apoi îngropată. 

"Au fost nişte indicii. Cel puţin din punct de vedere chinologic am văzut în ce direcţie sau care este zona", a declarat Liviu Ionescu, Presedintele Centrului Național de Educare Canină.

Raisa mai avea un frate, ambii crescuţi de bunici, cât timp părinţii erau plecaţi la muncă în străinătate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Prima ipoteză în cazul fetiţei găsite moarte la nici 200 de metri de casă. Raisa Maria dispăruse ieri la Breasta, în Dolj