Antena Meniu Search
x

Video Prima noapte de SAGA Festival. Ce artiști au urcat pe scena de pe Arena Națională

Distracţia SAGA va dura trei zile şi trei nopţi. A început cel mai mare festival de muzică electronică din Capitală cu atmosferă şi muzică electrizante. Prima noapte a fost magnifică pe Arena Naţională, iar peste 50.000 de tineri din toată lumea au dansat fără oprire, până în zori.  

de Alexandra Bucuroiu

la 04.06.2022, 21:12

Vezi și

"Este o experienţă uimitoare! Este printre cele mai minunate experienţe, cei mai buni artişti, cel mai bun eveniment! Hai la Saga!"

Explozie de culori şi libertate fără limite. Prima noapte la SAGA FESTIVAL pe Arena Naţională a adunat 50.000 de tineri din toate colţurile lumii care au dansat până dimineaţă, neobosiţi.

"E o gură de aer proaspăt, s-au terminat examenele, s-a terminat şcoala şi acum ne putem distra şi noi!"

"Iubim Saga, iubim orice festival. Mergeţi şi distraţi-vă că o viaţă aveţi!"

Pe acelaşi subiect

Participanții s-au distrat până în zori pe Arena Națională

Evenimentul a fost aşteptat ca o mare sărbătoare şi eliberare. "M-am vopsit, m-am pregătit exemplar. E posibil să nu se mai ia. s-ar putea să mă tund la zero."

"Suntem aici toate trei, în toate cele trei zile, o să dansăm shuffle împreună şi o să fie super cool."

Cea mai mare scenă are o înălţime de 40 de metri şi deschidere de 150 de metri. Pe stadion, este şi o roată imensă pentru şi mai multă adrenalină şi senzaţii tari. "Super super! Îmi place mult la Saga, mai vin!"

Pe o altă scenă, a făcut furori Spike. Şi îndrăgita vloggeriţă, Alina Ceuşan, a adus la festival un nou concept. "Ne-am dorit să avem o prezenţă altfel la festival. Aducem împreună moda, muzica, frumuseţea, energia."

În cele trei zile de SAGA, organizatorii aşteaptă în jur de 150.000 de oameni. Astăzi şi mâine vor urca pe scenele festivalului Marshmallo, Salvatore Ganacci, Sickick, Tiesto şi multe alte celebrităţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Prima noapte de SAGA Festival. Ce artiști au urcat pe scena de pe Arena Națională