Antena Meniu Search
x

Video Prima reacţie a tatălui fetiţei abuzate de mamă din Constanţa. A venit de urgenţă în ţară, dar nu e lăsat să îşi ia copiii acasă

Copiii femeii din Constanţa care s-a filmat în timp ce-şi lovea şi ameninţa fetiţa de 3 ani, vor ajunge în curând la tatăl lor. Bărbatul s-a întors de urgenţă în ţară, după ce mama copiilor a fost pusă sub control judiciar şi a primit interdicţie să se apropie de fiica lor, iar cei trei copii au ajuns în grija statului. O echipă de la Direcţia de Asistenţa Socială a mers la casa tatălui şi a constatat că sunt îndeplinite toate condiţiile. Chiar şi aşa, copiii nu se vor putea întoarce acasă imediat.

de Redactia Observator

la 10.01.2022, 17:56

Vezi și

Bărbatul era la muncă în străinătate când mama copiilor săi i-a trimis imaginile în care își loveste în repetate rânduri copila de nici 3 ani. Furioasă la gândul că bărbatul ar înşela-o, aceasta s-ar fi răzbunat pe fiica lor cea mică. 

În momentul în care imaginile s-au viralizat pe Internet, au apărut şi consecinţele. Toţi cei trei copii ai lor au ajuns în grija statului. În încercarea de a-i recupera , tatăl lor s-a întors de urgenţă în ţară. Astăzi, la prima oră, era la Protecţia Copilului. 

Toader Gogoi, tatăl copiilor: Eu vreau să îmi iau copiii azi că sunt disperaţi şi tocmai de aia am venit. 

Copiii au rămas în grija statului

Pe acelaşi subiect

Chiar dacă tatăl vrea să-i ia acasă imediat, copiii se vor putea întoarce în familie abia miercuri spun cei de la Proecția Copilului. 

Toader Gogoi, tatăl copiilor: Ei spun că poimâine vor sa imi dea copiii, eu vreau să îi iau azi. Eu vreau să îmi iau copiii, că îi traumatizează şi mai tare. 

Avocat Paul Foleanu: Sperăm că astăzi vom reuşi totuşi să luăm copiii acasă pentru că e o traumă pentru ei să stea plasaţi la asistenţi maternali diferiţi, să fie despărţiţi, să nu îl vadă pe tatăl lor care este venit. După o astfel de agresiune e normal ca mama să nu mai aibă contact cu copilul agresat, însă faţă de ceilalti doi copii nu are niciun fel de măsura şi poate să aiba grijă de ei în continuare.

Bunica din partea tătălui spune însă că va avea ea grijă de cei mici odată ajunşi acasă. 

Constanţa Păun: Noi, familia noastră, suntem uniti cu toţii pentru copii. Acum îmi doresc să fie copiii liniştiţi cu tatăl lor, cu bunici, cu noi, acolo în familie. 

Pentru urmtoarele 2 luni, mama copiilor nu are voie să se apropie de fiica ei şi ar putea fi decăzută din drepturile părinteşti. Fetiţa agresată mai are doi fraţi de 5 şi 8 ani. Toţi trei sunt pentru moment în grija unor asistenţi maternali. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Prima reacţie a tatălui fetiţei abuzate de mamă din Constanţa. A venit de urgenţă în ţară, dar nu e lăsat să îşi ia copiii acasă