Antena Meniu Search
x

Video Primar din Suceava căutat în zadar de polițiști, după ce ar fi provocat un accident și a fugit. Celălalt șofer a ajuns la spital cu mai multe coaste rupte

Accident cu multe necunoscute într-o comună din Suceava. Un bărbat a ajuns la spital cu mai multe coaste rupte după ce maşina lui a fost lovită de o alta în trafic. Martorii spun că vinovatul, care a şi plecat de la locul accidentului, ar fi chiar primarul. Poliţia i-a bătut la uşă după accident, însă n-a răspuns nimeni.

de Redactia Observator

la 02.02.2023, 08:57

Vezi și

Oamenii legii au încercat minute bune să dea de şoferul spre care au arătat cu degetul martorii. Doar că n-a răspuns nimeni nici la poartă, nici la telefon.

În lipsa unui mandat, agenţii n-au avut ce face şi au plecat. Fiul victimei are propria variantă în ceea ce priveşte motivul pentru care primarul ar fi evitat poliţiştii. 

Practic i-a dat o buşitură, nu...

Aşa pare. 

Pe acelaşi subiect

Mai mulţi oameni au spus că primarul a fost la...

Da, este un bar chiar aici, la 100 de metri. Cred că de acolo a ieşit de n-a oprit. 

Șoferul lovit a ajuns la spital cu mai multe coaste rupte

Şoferul lovit şi-a dat seama că a fost rănit abia când a fost pus să sufle în etilotest şi a văzut că nu mai poate respira. A ajuns la spital cu mai multe coaste rupte în urma impactului. 

Până la urmă a suflat şi a cerut salvarea. Şi când a veni salvarea a zis că, a constatat că sunt 4 coaste rupte şi nu ştiu ce.

Are probleme cardiace, are stent la inimă, pus din 2016 şi două infarcturi făcute.

Victima spune că nu a apucat să vadă cine e la volanul maşinii care l-a lovit, însă i-au spus alţii cine ar fi fost şoferul fugar: Am văzut numărul la maşină, la ultimele... iniţiala asta, de...nu ştiu ce marcă şi cea... Erau doi băieţi, veneau: "Băi, n-aţi văzut cine e ăsta?" Zice: "Primarul". 

Polițiștii fac verificări și urmează să afle cum s-a produs accidentul și cine era la volan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Primar din Suceava căutat în zadar de polițiști, după ce ar fi provocat un accident și a fugit. Celălalt șofer a ajuns la spital cu mai multe coaste rupte