Antena Meniu Search
x

Primăria Capitalei angajează! Sunt scoase la bătăie 2.000 de locuri de muncă

Două mii de locuri de muncă sunt puse la bătaie de Primăria Capitalei, pentru cele 22 de companii pe care se pregăteşte să le înfiinţeze.

Vezi și

Două mii de locuri de muncă sunt puse la bătaie de Primăria Capitalei, pentru cele 22 de companii pe care se pregăteşte să le înfiinţeze. Un târg de joburi a fost organizat special pentru aceste societăţi.

Rafael a venit la târgul de joburi pentru a-şi găsi primul loc de muncă. A terminat în vară facultatea, nu are experienţă, dar crede că acest lucru nu va fi un impediment.

"Caut un job pe domeniul financiar contabil, economist. Nu am experienţă, tocmai am terminat facultatea şi caut un loc de muncă", spune tânărul.

Până la urmă a epuizat cea mai mare parte a CV-urilor pregătite, asta deşi a plecat fără să ştie salariul pe care l-ar putea primi în cazul în care va fi economist debutant la una dintre companiile municipalităţii.

În târg, s-a zvonit că vor fi salarii de 8.000 de lei. Însă, la discuţii oficiale, reprezentanţii companiilor pe care Primăria vrea să le înfiinţeze au fost zgârciţi în detalii.

Deşi a fost promovat ca un târg de muncă pentru tineret, la standurile celor 22 de societăţi au venit preponderent persoane cu ani de experienţă. 

Unul dintre cele mai importante posturi scoase la concurs este inginerul de trafic, cel care ar trebui să găsească soluţii pentru traficul sufocant din capitală. Nu mai puţin de 10 astfel de joburi au fost puse la bătaie.

Dan Radu, reprezentant Compania Municipală managementul Traficului:

"Acest specialist trebuie să fie în măsură să şi gestioneze aceste date şi să genereze modele matematice pentru  a găsi căile cele mai bune pentru a fluidiza traficul"

Consiliul General al Municipiului Bucureşti va deţine 99.9% din acţiunile fiecăria dintre cele 22 de companii. Proiectul a costat 100 de milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Primăria Capitalei angajează! Sunt scoase la bătăie 2.000 de locuri de muncă