Antena Meniu Search
x

Video Primarul comunei Poarta Albă, acuzat că a lovit o poliţistă, după ce fiul său de 16 ani a fost prins fără permis la volan. Cum se apără edilul

Acuzaţii grave pentru un primar din judeţul Constanţa! Edilul comunei Poarta Albă este cercetat pentru ultraj, după ce ar fi lovit o poliţistă. Incidentul s-ar fi produs în timp ce fiul minor al primarului era cercetat pentru că fusese prins la volan fără carnet. Ambii s-au ales cu dosare penale. Cu toate acestea, primarul neagă acuzaţiile, ba chiar spune că el este cel care a fost agresat de oamenii legii. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 19.12.2022, 14:01

Vezi și

Scandalul a început sâmbătă după masă, atunci când fiul edilului de numai 16 ani a fost oprit de poliţie în trafic. Alături de el, în vehicul se mai afla un prieten de aceeaşi vârstă. 

Mihaela Andreea Ambroze, IPJ Constanța: La vederea echipajului de poliţie, tânărul s-a dat jos din autoturism, a trecut pe locul din dreapta faţă, iar la volanul autoturismului s-a urcat un alt minor, în vârstă de 16 ani, iar în urma verificărilor s-a constatat că niciunul nu posedă carnet de conducere. 

La locul incidentului a fost chemat şi primarul comunei Poarta Albă, care, potrivit oamenilor legii, a devenit agresiv cu unul dintre poliţişti.

Mihaela Andreea Ambroze, IPJ Constanța: În timpul verificărilor, s-a prezentat un bărbat de 49 de ani, tatăl unuia dintre minori, care a ultragiat pe unul dintre poliţişti, prin ameninţare directă, dar şi prin aplicarea unei lovituri în zona abdomenului. 

Pe acelaşi subiect

Reporter: Aţi agresat o poliţistă?

Vasile Delicoti, primar Poarta Albă: Cu siguranţă nu şi asta se vede pe filmare şi sunt dovezi în sensul ăsta, pentru că eu nu pot la forţa pe care o am eu să agresez o femeie.

Primarul comunei Poarta Albă spune că situaţia a fost exact pe dos

Edilul susţine că, de fapt, el este cel care ar fi fost agresat de poliţişti. 

Vasile Delicoti, primar Poarta Albă: Când am început să le spun să-şi respecte meseria şi să facă cum trebuie, s-au supărat şi au început să devină agresivi. Au tras de mine, eu m-am supus, a venit un alt echipaj, m-au încătuşat şi m-au dus la poliţie. 

Acum, primarul spune că va aduna toate probele necesare pentru a-şi dovedi nevinovăţia. Între timp, în urma celor întâmplate, au fost deschise dosare de cercetare penale pentru ultraj, pe numele primarului, şi pentru conducere fără permis, pe numele celor doi tineri. Maşina în care au fost prinşi cei doi adolescenţi este electrică şi poate fi condusă de la vârsta de 16 ani, dar doar cu permis pentru categoria B1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Primarul comunei Poarta Albă, acuzat că a lovit o poliţistă, după ce fiul său de 16 ani a fost prins fără permis la volan. Cum se apără edilul