Antena Meniu Search
x

Primarul din Remetea a făcut praf maşina Primăriei, în gardul unei femei, apoi a plecat liniştit acasă

Primarul din Remetea a făcut praf maşina Primăriei, în gardul unei femei, apoi a plecat liniştit acasă. Poliţiştii îl aşteaptă 24 de ore să declare accidentul.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 01.02.2020, 12:15

Primarul din Remetea a făcut praf maşina Primăriei, în gardul unei femei, apoi a plecat liniştit acasă. Poliţiştii îl aşteaptă 24 de ore să declare accidentul.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, maşina Primăriei Remetea Chioarului, Maramureş, a fost implicată într-un accident rutier. Dacia Duster se deplasa dinspre Baia Mare spre centrul comunei, când şoferul a pierdut controlul volanului, a distrus un stâlp de electricitate, apoi s-a oprit în gardul casei fiului fostului primar.

Proprietara gospodăriei a scris pe facebook un mesaj din care reiese că însuşi primarul conducea autoturismul: "Oameni buni, staţi liniştiţi, domnul primar a spus când a coborât din maşină că se simte foarte bine."

Primarul s-a dus pur şi simplu acasă, din câte se pare.

Primăria nu are angajat şofer şi oamenii spun că edilul era cel care conducea Dusterul instituţiei. Cum nu au fost victime, el are la dispoziţie 24 de ore pentru a merge la Poliţie şi a raporta accidentul.

Polițiștii de la Șomcuta Mare desfășoară activități pentru stabilirea identității șoferului care a condus mașina. Potrivit legii, dacă accidentul a fost fără victime șoferul are 24 de ore la dispoziție pentru a anunța incidentul la poliție, spune IPJ Maramureș, citat de vasildale.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Primarul din Remetea a făcut praf maşina Primăriei, în gardul unei femei, apoi a plecat liniştit acasă