Antena Meniu Search
x
LIVE

Primarul Sectorului 2 a găsit vinovaţii care "transformă oraşul în groapă de gunoi", cu "mojicie şi nesimţire": "De la doamne aparent respectabile, la comercianţi"

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu (USR PLUS), spune că a identificat locurile în care oraşul este transformat în groapă de gunoi şi spune că "mojocia şi nesimţirea" făptaşilor contribuie la acest fapt.

De Cornel Preda la 03.08.2021, 12:55
Gunoi pe străzile din Sectorul 2 al Capitalei
Primarul Sectorului 2 a identificat 273 de puncte fierbinţi unde gunoiul se ridică de mai multe ori pe zi - Facebook Radu Mihaiu

Radu Mihaiu a anunţat că a identificat 273 de "puncte fierbinţi", unde autorităţile sunt nevoite să strângă gunoiul de mai multe ori pe zi, consumând multe resurse în acest sens. 

"Avem 273 de «puncte fierbinţi» în Sectorul 2. Zone în care suntem nevoiţi să strângem gunoiul de 4-5 ori pe zi. Locuri în care mojicia şi nesimţirea transformă oraşul în groapă de gunoi. Am identificat sute de făptaşi şi au fost amendaţi. De la doamne aparent respectabile care credeau că e normal să îşi scoată sacul de gunoi la stâlp zilnic până la comercianţi care scoteau mormane de cutii şi ambalaje la colţ de stradă.

Suntem şi vom fi necruţători cu astfel de fapte, indiferent de situaţie sau de motive. Aceste puncte fierbinţi strică imaginea oraşului, sunt o sursă de infecţie şi gestionarea lor consumă extrem de multe resurse", a scris Radu Mihaiu pe Facebook, marţi.

Camere de supraveghere împotriva celor care aruncă gunoiul pe stradă

Pe acelaşi subiect

El a explicat că au fost inventariate zonele cu probleme.

"Am cartografiat toate locaţiile cu probleme. Am format echipe mixte care să patruleze sistematic aceste zone. Luăm la pas cartierele, vorbim cu oamenii, verificăm că fiecare comerciant îşi gestionează corect deşeurile şi că păstrează curăţenia din jurul magazinului, aşa cum prevede legea. Şi cel mai important - prindem mojicia în fapt", a arătat Mihaiu.

Potrivit acestuia, va fi modernizată reţeaua de camere astfel încât să ajute cu acest tip de control.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Primarul Sectorului 2 a găsit vinovaţii care "transformă oraşul în groapă de gunoi", cu "mojicie şi nesimţire": "De la doamne aparent respectabile, la comercianţi"