Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu mașinile în care au murit 4 oameni, în Sălaj (video)

Primele imagini cu mașinile în care au murit 4 oameni, în Sălaj, sunt teribile, cele două autoturisme fiind efectiv distruse de impactul dintre ele.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 09.07.2020, 07:42

  • O mașină a depășit neregulamentar, pe linie continuă.
  • Cei doi șoferi au murit pe loc.

Patru morți și patru răniți grav au rezultat în urma unui cumplit accident de circulație petrecut azi-noapte pe drumul ce leagă localitatile Zăuan și Ip. 

Din primele cercetări efectuate la fata locului, la data de 9 iulie a.c., 0.20, pe Drumul Național 19 B, între localitățile Zăuan și Ip, pe direcția de deplasare Ip-Zauan, pe un sector de drum în aliniament, un bărbat, în timp ce  conducea un autoturism a efectuat o manevră de depășire neregulamentarä peste marcajul longitudinal simplu continuu, a unui alt autoturism și a intrat în coliziune frontală cu o mașină  care circula pe direcția Zauan -Ip, condusă de un bărbat din județul Bihor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

În urma impactului a rezultat patru morți, trei din mașina care a efectuat depășirea ( toți tineri) și unul din autoturismul care a circulat regulamentar, șoferul. 

La fața locului au intervenit 11 ambulanțe, dar și descarcerare și echipaje de Polilție.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu mașinile în care au murit 4 oameni, în Sălaj (video)