Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primele imagini de la locul unde a deraiat Mocăniţa. Sunt 12 răniţi, mai multe ambulanţe intervin la faţa locului (Video)

12 turişti au fost răniţi, astăzi, la Vișeu de Sus, după ce Mocăniţa a deraiat pe Valea Vaserului. Mai multe ambulanţe intervin la faţa locului.

de Veronica Micu

la 10.08.2019 , 16:26

12 turişti au fost răniţi, astăzi, la Vișeu de Sus, după ce Mocăniţa a deraiat pe Valea Vaserului. Mai multe ambulanţe intervin la faţa locului.

În zonă au fost trimise echipaje SMURD, Ambulanțe, jandarmii montani, salvamontiști.

12 persoane au fost rănite în urma incidentului: cinci bărbaţi, cinci femei, o fetiţă de numai 4 săptămâni şi un băieţel de 3 ani şi jumătate. Au fost 11 vagoane şi 340 persoane în garnitură.

Articolul continuă după reclamă

Conform informațiilor oficiale se pare că locomotiva Mocăniței şi un vagon au deraiat la km 10 – 600 m, la confluența cu Valea Rea.

“Inițial s-a crezut că este mai grav, că ar fi deraiat toată garnitura. În realitate, numai locomotiva a deraiat. Sunt șase victime, din care un copil, însă persoanele sunt rănite ușor. E mai mult panică. Ambulanțele ajung la fața locului”, a declarat Dan Benga, șeful Salvamont Maramureș.

Mocăniţa a deraiat pe Valea Vaserului

În tren erau aproximativ 200 de turiști.

12 turişti au fost răniţi, astăzi, la Vișeu de Sus, după ce Mocăniţa a deraiat pe Valea Vaserului

Mocănița ar fi trebuit să ajungă în stația CF Vișeu de Sus între orele 13.30-14.00.

Garnitura era plină cu turiști și plecase dimineață spre Stația Paltin.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele deraierii locomotivei mocăniţei.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Primele imagini de la locul unde a deraiat Mocăniţa. Sunt 12 răniţi, mai multe ambulanţe intervin la faţa locului (Video)