Antena Meniu Search
x

Video Primele măsuri, după protestele de la Leţcani. Locul tragediei a devenit altar pentru micuţul Luca, băieţelul de 3 ani decapitat pe trecerea de pietoni

În comuna Leţcani din Iaşi, localnicii au continuat protestele după moartea băieţelului de 3 ani strivit de TIR pe trecerea de pietoni din faţa grădiniţei. Oamenii au ieşit din nou în stradă şi în această dimineaţă la zebra din faţa şcolii din comună să semnaleze că şi acolo sunt probleme şi pericole. Localnicii sunt revoltaţi că măsurile promise de autorităţi pentru evitarea unor astfel de tragedii întârzie să apară. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 21.04.2023, 14:10

Vezi și

După protestele de ieri, se discută acum despre o serie de măsuri care ar putea fi implementate aici la trecerea de pietoni, unde a avut loc tragedia în urmă cu două zile.

Primele măsuri după protestele de la Leţcani

S-au promis montarea de semafoare, dar şi delimitatoare de viteză, dar deocamdată un singur lucru s-a făcut în aceste două zile, indicatorul care arată că aici este o trecere de pietoni a fost ridicat mai sus, nu foarte de ajutor, spun oamenii.

Locuitorii speră să vadă măsuri concerete, motiv pentru care vor continua să protesteze în fiecare zi, până când vor vedea aceste măsuri promise puse şi în aplicare, vor protesta şi în această seară, la ora 18.00. Locul tragediei s-a transformat într-un adevărat altar, pe marginea drumului s-au aprins sute de lumânări, s-au adus jucării în memoria lui Luca, băieţelul de trei ani care a murit în accident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Primele măsuri, după protestele de la Leţcani. Locul tragediei a devenit altar pentru micuţul Luca, băieţelul de 3 ani decapitat pe trecerea de pietoni