Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Primii suspecți reţinuţi în cazul adolescentului olimpic snopit în Botoșani. Elevul a fost prins pe străzi şi bătut cu bestialitate de o gaşcă de tineri

La aproape două săptămâni de la atacul violent din Botoşani în care un adolescent în vârstă de 18 ani a fost bătut cu bestialitate de către alţi tineri, polițiștii au reținut primii suspecți. 

de Angela Bertea

la 12.09.2024 , 08:22

Ancheta în cazul agresiunii tânărului în vârstă de 18 ani din Botoşani a continuat, iar după aproape două săptămâni au fost luate măsuri ferme. În urma probatoriului administrat, poliţiştii botoşăneni au pus în executare 11 mandate de percheziţoie domiciliară, atât la locuinţele persoanelor bănuite de comiterea faptei, cât şi la a celor care au asistat ca martori.

Trei suspecţi reţinuţi în cazul olimpicului bătut în Botoşani

După ampla operaţiune de percheziţii, poliţiştii au reţinut trei suspecţi bănuiţi de comiterea agresiunii. Vorbim despre trei minori cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani. Ulterior, instanţa de judecată a dispus plasarea sub control judiciar a acestora.

Vezi și

Cercetările continuă în acest caz sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Agresiunea a avut loc la sfârşitul lunii august, când un tânăr din Botoşani a fost lovit în jurul orei 1 noaptea de un grup de minori în municipiu. Incidentul şi modul în carde a fost gestionat acesta au revoltat întreg oraşul, iar comunitatea botoşăneană a cerut luarea unor măsuri ferme pentru creşterea şiguranţei publice în municipiu. 

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Primii suspecți reţinuţi în cazul adolescentului olimpic snopit în Botoșani. Elevul a fost prins pe străzi şi bătut cu bestialitate de o gaşcă de tineri