Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Primul mesaj al lui Florin Piersic, după cinci luni de recuperare:" Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp"

Semn de viaţă de la Florin Piersic. Îndrăgitul actor a dat fanilor primul mesaj din ultimele cinci luni, de când a avut probleme de sănătate.

de Redactia Observator

la 11.08.2024 , 21:10

Într-o filmare postată pe Facebook, actorul de 88 de ani şi-a asigurat admiratorii că nu are de gând să îi părăsească. "M-am recuperat. Am fost cam bolnăvior, cam multişor timp, dar vremea trece, omul rămâne şi eu sunt cu dumneavoastră. O să ne întâlnim şi o să ne iubim", a declarat Florin Piersic.

În vârstă de 88 de ani, Florin Piersic a trecut în ultimele luni prin patru spitale, două la Cluj şi două la Bucureşti, din cauza unei infecţii generalizate. Actorul a fost operat pe 30 aprilie, după s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca. 

Pe 9 mai, titanul cinematografiei româneşti a ajuns în Capitală, întâi la Matei Balş, apoi la Spitalul Foişor, unde a fost operat la genunchi. Medicii au reuşit să-i scoată cu succes proteza care întreţinea infecţia din organism. După câteva zile critice, starea de sănătate a lui Florin Piersic s-a îmbunătăţit, actorul reuşind chiar să transmită şi un mesaj fanilor: "Să ştiţi că nu vreau să ne despărţim niciodată".

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Ce faceţi cu hainele vechi, le aruncaţi sau le duceţi la reciclat?
Observator » Evenimente » Primul mesaj al lui Florin Piersic, după cinci luni de recuperare:" Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp"