Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Principalul suspect al atacului în stil mafiot din Iaşi, care şi-ar fi împuşcat în gât rivalul, prins de poliţişti în Chişinău. În ce stare este victima

Suspectul înarmat, care ar fi împuşcat din maşină un om la Iaşi, a fost găsit în Chişinău. Individul urmează să fie predat autorităţilor române. Poliţiştii spun că este un recidivist periculos, căutat şi de autorităţile italiene pentru infracţiuni cu violenţă. Victima lui este la Terapie Intensivă, iar medicii nu ştiu dacă va supravieţui. 

De Redactia Observator la 03.02.2023, 14:42
Vezi și

Atacul a fost fulgerător. Un singur glonţ a fost tras direct în ţintă. Ţinta era un bărbat de 40 de ani, care locuieşte în Alexandru cel Bun, unul dintre cele mai mari cartiere din Iaşi. Trăgătorul şi victima ar fi fost implicaţi în afaceri ilegale în Italia, spun anchetatorii. Ar apărea în acelaşi dosar cu condamnare din peninsulă. 

Cătălin Radu Ţocu, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi: Victima şi agresorul se cunoşteau!

Reglare de conturi între rivali

La adăpostul întunericului nopţii, atacatorul ar fi căutat să îşi regleze conturile, cred poliţiştii. Dintr-o maşină abia intrată pe o stradă îngustă, a îndreptat pistolul spre rivalul său care mergea pe jos. După ce a tras, s-a făcut nevăzut în câteva secunde. Deşi grav rănit de glonţul care l-a lovit în gât, bărbatul ar fi preferat să nu atragă atenţia asupra incidentului. Nu a sunat la 112 şi a chemat un prieten să îl ducă la spital.

prof. dr. Diana Cimpoeşu, şef UPU SMURD Iaşi: Pacientul era conştient, dar s-a diagnosticat un pneumotorax drept cu retenţia corpului străin. S-a intervenit în urgenţe, s-a efectuat stabilizarea pacientului. Sperăm într-un prognostic favorabil. 

Principalul suspect este un bărbat de 30 de ani din Iaşi. La cazierul stufos din Italia, unde are condamnări pentru furt prin utilizare de arme și violenţe, se adaugă acum acuzaţia de tentativă de omor. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Principalul suspect al atacului în stil mafiot din Iaşi, care şi-ar fi împuşcat în gât rivalul, prins de poliţişti în Chişinău. În ce stare este victima

Breaking news

Proiectul de plafonare a tarifelor RCA pe şase luni, retras de ASF

Proiectul de plafonare a tarifelor RCA pe şase luni, retras de ASF