Antena Meniu Search
x

Principalul suspect în cazul morţii tinerei Beata Molnar, reţinut de poliţie. Unde se ascundea presupusul criminal

Presupusul ucigaş al Beatei Molnar a fost găsit de autorităţi şi încătuşat deja. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, cu propunere de arestare preventivă. Potrivit informaţiilor Observator, presupusul criminal a fost reţinut în Oradea, în cartierul Velenţa. El va fi prezentat instanţei, în calitate de suspect.

de Redactia Observator

la 26.05.2022, 22:51

Principalul suspect în cazul morţii tinerei Beata Molnar, reţinut de poliţie. Unde se ascundea presupusul criminal

"În urma activităților investigativ-operative, dar și a mediatizării situației în cauză, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în acest moment aflându-se în custodia acestora", se arată în comunicatul autorităţilor din Bihor. Beata Molnar, o tânără doctorand din Cluj, a fost găsită fără suflare pe un câmp din Bihor în urmă cu mai mult de 24 de ore. Iubitul femeii a fost încă de la început cel bănuit că ar fi comis fapta, având în vedere că a fost ultima persoană care a văzut-o în viaţă. Anchetatorii au reuşit să refacă traseul lui cu ajutorul camerelor de supraveghere şi i-au conturat profilul psihologic. Un tip violent, cu multe obsesii şi o personalitate duală.

Profilul criminalului realizat de anchetatori

Anchetatorii i-au dat maşina în urmărire. I-au conturat şi profilul psihologic. Un tip galant la început de relaţie. Un monstru când reuşea să le cucerească pe femei. Cu o fixaţie bolnavă în a-şi bate partenerele. Își punea iubitele să îi trimită mesaje doar la ore și minute pare. În cazul în care fetele greşeau, bărbatul devenea violent.

Iar filmuleţele pe care le regiza stau mărturie. Imaginile îl arată ca un tip retras, care nu-şi găseşte locul.  Beata ştia de trecutul violent al bărbatului, iar prietenii o avertizaseră. Însă i-ar fi dat o şansă. După ce individul îşi bătuse fosta iubita în urmă cu doi ani, tânără doctorand îl înlocuise la catedră. La universitatea Sapienţia s-au şi cunoscut. Cei doi îşi începuseră relaţia la sfârşitul anului trecut.

Bărbatul fusese dat în urmărire națională, după ce procurorii au stabilit că femeia, asistent universitar în Cluj, a avut o moarte violentă. Surse judiciare declarau că trupul femeii a fost găsit acoperit cu saci de gunoi și crengi. Femeia a plecat de acasă cu bărbatul de 43 de ani din Arad sâmbătă, spunându-le prietenilor că merge la munte. Arădeanul fusese condamnat la închisoare cu suspendare după ce și-a snopit în bătaie iubita de atunci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Principalul suspect în cazul morţii tinerei Beata Molnar, reţinut de poliţie. Unde se ascundea presupusul criminal