Antena Meniu Search
x

Prinţul Harry al Marii Britanii i-a încurajat pe românii care participă la Toronto la jocurile paralimpice Invictus

Echipa Invictus România a avut parte de un moment deosebit la antrenamentul de vineri, din Toronto. Un invitat supriză şi-a făcut apariţia. 

Echipa Invictus România a avut parte de un moment deosebit la antrenamentul de vineri, din Toronto. Un invitat supriză şi-a făcut apariţia. 

Este vorba despre Prinţul Harry al Marii Britanii, care a stat de vorbă cu echipa Romaniei, i-a felicitat pe componenţii ei şi la final şi-a făcut fotografii împreună cu aceştia. Militari români răniți în teatrele de operațiuni au plecat în urmă cu o zi spre Canada. Ei vor participa la Jocurile Olimpice Invictus de la Toronto. 

15 militari vor concura la şase discipline individuale: tir cu arcul, atletism, canotaj în sală la simulator, haltere, ciclism şi înot. La acestea se adaugă, ca sport de echipă, volei din poziția șezând. 

Antena3 și Organizația Povestaşii au reușit să strângă fonduri pentru ca plecarea militarilor spre Canada să fie posibilă. Ceremonia de deschidere a jocurilor va avea loc sâmbătă în marea sală de la Air Canada Center din Toronto. Asociația Voluntarilor Invictus din țara noastră se află sub Înaltul Patronaj al Principelui Radu.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Prinţul Harry al Marii Britanii i-a încurajat pe românii care participă la Toronto la jocurile paralimpice Invictus