Antena Meniu Search
x

Priveghi încheiat la secţia de Poliție, la Galați. Rudele celui mort s-au încăierat cu oamenii legii

S-a lăsat cu bătaie la un priveghi, în Galaţi. Pentru că pregătirile de înmormântare ale unei familii ar fi fost prea zgomotoase, vecinii au chemat poliţia.

Vezi și

S-a lăsat cu bătaie la un priveghi, în Galaţi. Pentru că pregătirile de înmormântare ale unei familii ar fi fost prea zgomotoase, vecinii au chemat poliţia. Sosirea agenţilor nu a fost însă apreciată. Rudele mortului s-au încăierat cu poliţiştii chiar în faţa curţii. Iar scandalul a continuat şi la secţie.

Echipajul de poliţie a fost întâmpinat cu scandal de către cei 200 de oameni adunaţi la un priveghi. Nu mai încăpeau în curte, aşa că au ieşit şi în stradă unde au aprins focuri în butoaie de metal. Chiar şi aşa, au fost surprinşi de intervenţia agenţilor. Şi nemulţumiţi.

Participanţii la priveghi acuză mai exact că unul dintre agenţi ar fi fluturat un pistol în faţa lor. Asta i-ar fi scos din sărite.

Pentru că scandalul a degenerat, agenţii au reţinut o persoană. Doar că individul s-a opus şi i-ar fi lovit pe poliţişti.

Scandalul a continuat şi la secţia de poliţie. Pentru că rudele bărbatului reţinut deveniseră agresive, poliţiştii au mai reţinut două persoane.

În final, trei indivizi au fost reţinuţi pentru ultraj şi tulburarea ordinii publice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Priveghi încheiat la secţia de Poliție, la Galați. Rudele celui mort s-au încăierat cu oamenii legii