Antena Meniu Search
x

Nu sari capra, adio carieră în Poliţie! Fetele pică pe capete proba caprei la examenul de la Academia de Poliţie (Video)

În aceste zile, la Academia de Poliţie se dau examenele pentru încadrările în Poliţie din sursă externă. Prima probă este cea sportivă, care este şi eliminatori

În aceste zile, la Academia de Poliţie se dau examenele pentru încadrările în Poliţie din sursă externă. Prima probă este cea sportivă, care este şi eliminatorie.

Poliţişti locali, oameni de afaceri, şoferi sau brutari, toţi cei care s-au prezentat, astăzi, să susţină proba sportivă, vor să renunţe la job-urile pe care le au ca să devină poliţişti. 

Un tânăr om de afaceri, de exemplu, care are o firmă de construcţii, nu s-a pregătit nicio zi şi totuşi a trecut proba sportivă. Vrea să renunţe la bani pentru statutul de poliţist. De fapt, pentru senzaţia pe care o va da atunci când va spune că este poliţist la crimă organizată.

Tot pentru imagine s-au înscris la examen şi doi poliţişti locali, fraţi. Spun că şi până acum au prins hoţi, dar ca poliţişti o să fie mai bine văzuţi. Iar şansele ca visul lor să devină realitate au crescut considerabil după ce, şi ei, au trecut cu brio de proba sportivă.

Fetele, însă, n-au fost atât de norocoase.

Au picat pe capete la proba sportivă pentru că se tem de capră.

Oficial, proba se numeşte "săritura în sprijin depărtat peste capra de gimnastică". 

Mai precis, conform Regulamantului concursului de admitere 2018 la Academia de Poliţie "Al. I. Cuza", proba cu "capra" sună cam aşa:

"Din alergare, candidatul va executa bătaie pe ambele picioare, sprijin pe obstacol cu ambele mâini şi săritura în sprijin depărat peste capra de gimnastică. Abordarea obstacolului presupune cel puţin urcarea pe aparat, traversarea acestuia şi coborârea pe la capătul depărtat.

Parcurgerea obstacolului în alt mod decât cel descris duce la penalizarea cu trei secunde a candidatului. În situaţia în care candidatul refuză parcurgerea obstacolului sau ocoleşte obstacolul este declarat NEPROMOVAT. 

Caracteristici tehnice ale obstacolului: înălţime capră de de gimnastică = 1.20. La acest obstacol nu se vor folosi trambuline elstice".

Sunt 33 de elemente care compun traseul practic aplicativ, traseu care trebuie parcurs în fix 2 minute și 25 de secunde!

Iar capra este cel de-al 19-lea element din cele 33. N-o treci, adio carieră în Poliţie! 

Şi n-au trecut. Foarte multe fete dintre cele care s-au prezentat astăzi la proba sportivă au picat cu brio pentru că s-au temut de capră. S-au chinuit să urce şi să sară peste blestemata capră în van. N-au reuşit nici în ruptul capului!

Priviţi mai jos imagini din timpul probei sportive de la Academia de Poliţie "Al. I. Cuza":

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Nu sari capra, adio carieră în Poliţie! Fetele pică pe capete proba caprei la examenul de la Academia de Poliţie (Video)