Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Procuror bătut în stradă şi jefuit de un şofer, în trafic. Agresorul este căutat de poliţişti

Poliţiştii din Dâmboviţa caută un bărbat care vineri a lovit un procuror şi i-a furat telefonul mobil, în urma unei altercaţii care a avut loc în trafic. Cei doi s-au luat la ceartă în plină stradă.

de Redactia Observator

la 05.10.2018 , 14:53

Procuror bătut în stradă şi jefuit de un şofer, în trafic. Agresorul este căutat de poliţişti Procuror bătut în stradă şi jefuit de un şofer, în trafic. Agresorul este căutat de poliţişti

Poliţiştii din Dâmboviţa caută un bărbat care vineri a lovit un procuror şi i-a furat telefonul mobil, în urma unei altercaţii care a avut loc în trafic. Cei doi s-au luat la ceartă în plină stradă.

Reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa au declarat că poliţiştii din oraşul Răcari au fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că un bărbat a fost lovit, iar apoi i s-a furat telefonul mobil.

Surse judiciare au declarat că bărbatul agresat este un procuror care mergea spre serviciu când a avut o altercaţie în trafic. Se pare că procurorul şi un alt şofer au coborât din maşini şi s-au luat la ceartă, iar procurorul ar fi fost lovit cu pumnul în piept.

Articolul continuă după reclamă

”Din primele cercetări a reieşit că, în urma unui incident în trafic, un bărbat de 42 de ani ar fi lovit partea vătămată şi ar fi produs avarii la autoturismul acesteia. De asemenea, bănuitul i-ar fi sustras telefonul mobil. În urma agresiunii, victima nu a suferit leziuni”, a informat Poliţia Dâmboviţa, potrivit mediafax.ro.

Poliţiştii din Dâmboviţa fac cercetări pentru distrugere, furt şi loviri sau alte violenţe.

Presupusul agresor a fost identificat şi este căutat la această oră.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Procuror bătut în stradă şi jefuit de un şofer, în trafic. Agresorul este căutat de poliţişti