Antena Meniu Search
x

Profesoara din Cernavodă a fost ucisă de bărbatul care i-a montat termopane. Individul a încercat să se sinucidă după crimă

Profesoara găsită moartă şi legată într-un apartament din Cernavodă a fost ucisă de un muncitor. Bărbatul îi montase recent termopane şi ar fi încercat să o jefuiască pe femeie. Aşa s-a ajuns la crimă. Individul a încercat să se sinucidă înainte de a fi prins de poliţişti. Acum e însă după gratii. Atenţie, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 09.04.2021, 12:32

Profesoara din Cernavodă a fost ucisă de bărbatul care i-a montat termopane. Individul a încercat să se sinucidă după crimă

Alarma s-a dat la primele ore într-un bloc din Cernavodă. O femeie anunţa la 112 că uşa de la apartamentul surorii sale este blocată din exterior cu o cheie ruptă. 

Sora femeii, cea care stă pe acelaşi palier, a fost cea care a alertat în această dimineaţă poliţiştii pentru că nu mai reuşea să dea de femeie de ore bune şi pentru că a observat cheia în butuc.

O armată de poliţişti şi pompieri a sosit la faţa locului. Forţele de intervenţie au spart uşa.

Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: Sosiţi la faţa locului, pompierii au deblocat uşa cu mijloacele din dotare, au pătruns în casă şi au găsit o victimă în vârstă de aproximativ 50 de ani, de sex feminin care a fost declarată decedată.

Pe acelaşi subiect

În casă, o scenă de groază. Fără semne vitale, femeia zăcea în dormitor cu mâinile legate la spate.  Poliţiştii au chemat în ajutor colegi din Capitală. 

Primele imagini de la locul crimei

Gil Julien Grigore, procuror: A fost sugrumată şi astfel a intervenit decesul, autorul acţionând în scopul obţinerii unui folos material.

Principalul suspect a fost identificat rapid. E vorba de un muncitor care mai intrase în locuinţă. Conflictul ar fi izbucnit se pare când femeia l-a surprins că voia să-i fure cheia.

Sadic Zafer, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa: Se pare că suspectul nostru o cunoscuse pe victimă după ce îi montase nişte ferestre termopan la locuinţă şi uşa apartamentului, aşa încât aflase cam ce bunuri avea victima în locuinţă şi sosise acolo cu scopul de a o jefui.

Presupusul criminal a încercat să se sinucidă

Individul a fost dat în urmărire şi găsit rapid pe raza localităţii Deleni, la 70 de kilometri de locul faptei. Acolo, ar fi încercat să se sinucidă.

Sadic Zafer, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa: Le-a spus poliţiştilor că ar fi ingerat otravă de şobolani şi posibil lichid de răcire pentru autoturism.

Victima era profesoară de psihologie la un liceu din Medgidia. Colegii săi sunt în stare de şoc, mai ales că au vorbit cu ea recent, când i-au trimis urări pentru că sărbătorise Paştele Catolic.

Elena Nichita, director Liceul Nicolae Bălcescu din Medgidia: O profesoară, un psiholog şcolar extrem de calm, ajuta pe toată lumea şi elevi şi copii, un om echilibrat, un om săritor, un om care nu a deranjat niciodată pe nimeni şi nu a avut niciodată un conflict cu nimeni. 

Vecinii sunt terifiaţi de ce s-a întâmplat în bloc

O fată excelentă, eu am avut grijă de mama ei. Nu pot să-mi dau seama, pentru că nu merita. 

Vă e teamă? 

Normal că îmi e teamă, dar nici nu mai ies seara de frică. Acum cu atâţia indivizi care nu au ce munci...

Suspectul a fost audiat toată ziua şi se află în custodia Poliţiei. De la locul crimei, a furat un telefon mobil, bani şi un set de chei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Profesoara din Cernavodă a fost ucisă de bărbatul care i-a montat termopane. Individul a încercat să se sinucidă după crimă