Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Profesor universitar şi fost consilier al prefectului din Maramureş, găsit mort în casă. Liviu Gavrilescu ar fi fost omorât de propriul fiu

Liviu Gavrilescu, profesor universitar la Universitatea de Nord şi fost consilier al prefectului din Maramureş, a fost găsit mort în această dimineață.

de Redactia Observator

la 10.07.2018 , 12:09

Profesor universitar şi fost consilier al prefectului din Maramureş, găsit mort în casă. Liviu Gavrilescu ar fi fost omorât de propriul fiu Profesor universitar şi fost consilier al prefectului din Maramureş, găsit mort în casă. Liviu Gavrilescu ar fi fost omorât de propriul fiu - axanews.ro

Liviu Gavrilescu, profesor universitar la Universitatea de Nord şi fost consilier al prefectului din Maramureş, a fost găsit mort în această dimineață.

Surse citate de presa locală susţin că profesorul ar fi fost ucis noaptea trecută, în urma unui scandal domestic.

Primul suspect este chiar fiul bărbatului, însă informația nu a fost confirmată oficial.

Articolul continuă după reclamă

„A fost sesizată poliția în această dimineață cu privire la decesul unei persoane. S-a costituit o echipă complexă de cercetare și se desfășoară veificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta. Cercetările se desfășoară sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș”, a precizat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș.

Pe acelaşi subiect

Persoana decedată a fost transportată la spital pentru efectuarea necropsiei.

„Am fost sesizați cu privire la infracțiunea de omor. Colegul nostru se află acum la fața locului împreună cu o echipă de criminaliști de la IPJ Maramureș”, a declarat pentru axanews.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

vasiledale.ro scrie că fiul bărbatului a dispărut fără urmă, în acest moment fiind căutat de poliţişti. De asemenea, tânărul este dat în urmărire generală.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Profesor universitar şi fost consilier al prefectului din Maramureş, găsit mort în casă. Liviu Gavrilescu ar fi fost omorât de propriul fiu