Antena Meniu Search
x

Video Profesorul care a dansat lasciv în faţa elevilor nu ar fi la prima abatere. În trecut, a fost acuzat de atingeri nepotrivite faţă de o elevă

Un profesor lipsit de inhibiţii ar putea să-şi piardă locul la catedră după ce a dansat provocator în faţa unor elevi. S-a întâmplat într-o pensiune din Costinești, în timpul unei tabere unde dascălul era însoţitor.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 25.08.2021, 13:56

Vezi și

Imaginile publicate pe internet au ajuns şi la Inspectoratul Şcolar care îl anchetează acum pe dascăl. Bărbatul se apără şi spune că mişcările de dans erau menite să impresioneze o tânără turistă care se afla întâmplător în mijlocul grupului de elevi. Nu este pentru prima dată când profesorul are un comportament inadecvat. Inspectorii şcolari susţin că ar mai fi avut probleme cu el şi în trecut.

Inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean Timiş afirmă că anul trecut profesorul de geografie ar mai fi fost implicat într-un scandal în urmă căruia s-a ales cu o sancţiune pentru comportament nepotrivit în raport cu elevii şi cu cadrele didactice. Aceasta este varianta oficială.

Neoficial, ar fi vorba de câteva atingeri nepotrivite între el şi o elevă. Întrebat punctual despre acest lucru, dascălul spune că nu îşi aminteşte de acest episod. Spune în schimb că ar fi fost vorba despre câteva conflicte verbale din cauza felului preferenţial în care ar fi făcut notarea. Acum, potrivit Inspectoratului Şcolar Timiş, vorbim despre o recidivă aşa că va primi, în mod cert, sancţiunea maximă. Profesorul spune că nu vrea să renunţe catedră şi că speră să găsească o soluţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Profesorul care a dansat lasciv în faţa elevilor nu ar fi la prima abatere. În trecut, a fost acuzat de atingeri nepotrivite faţă de o elevă