Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prognoza meteo 19, 20 și 21 martie 2018 în București. Vremea vine cu ninsori, polei și frig în Capitală

Vremea în București pe 19 martie 2018 se anunță deosebit de rece, vor fi ninsori și polei. Prognoza meteo vine însă cu vești proaste și pentru marți.

de Redactia Observator

la 18.03.2018 , 20:16

Prognoza meteo anunță o vreme deosebit de rece în București pe 19 martie - Hepta

Vremea în București pe 19 martie 2018 se anunță deosebit de rece, vor fi ninsori și polei. Prognoza meteo vine însă cu vești proaste și pentru marți și miercuri.

În noaptea de duminică spre luni, în Capitală, vremea va fi deosebit de rece, astfel încât temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -5 grade, spune ANM. Cerul va fi noros, iar în prima parte a nopţii, trecător, vor mai fi precipitaţii slabe mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va prezenta unele intensificări la începutul intervalului, apoi va slăbi treptat în intensitate.

Prognoza meteo pe 19 martie în București

Articolul continuă după reclamă

Luni, vremea va fi deosebit de rece, astfel temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minima va fi de -4...-3 grade. În cursul zilei, trecător se vor semnala precipitaţii slabe, mai ales sub formă de lapoviţă, favorizând producerea poleiului. Noaptea, precipitaţiile vor deveni moderate cantitativ şi treptat vor predomina ninsorile, astfel până în dimineaţa zilei de marţi se poate depune strat de zăpadă. Vântul va sulfa în general moderat, cu unele intensificări în cursul nopţii, de până la 45 km/h.

Pe acelaşi subiect

Presiunea atmosferica va scădea foarte puţin, de la o valoare deja mai mică decât cea normală.

Vremea pe 20 martie în București

Marți, vremea se va menţine deosebit de rece; temperatura maximă va fi de 0...1 grad, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -4 grade. Cerul va fi mai mult noros. În cursul zilei va ninge moderat cantitativ şi se va depune strat de zăpadă. Temporar vântul va mai prezenta intensificări, cu viteze în jur de 45 km/h.

Presiunea atmosferica va creşte nesemnificativ.

Prognoza meteo pe 21 martie în Capitală

Vremea va fi în continuare deosebit de rece. Cerul va avea înnorări şi, mai ales după-amiaza şi seara, vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 1...2 grade, iar cea minimă de -2...-1 grad.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Prognoza meteo 19, 20 și 21 martie 2018 în București. Vremea vine cu ninsori, polei și frig în Capitală