Antena Meniu Search
x

Programul STB şi Metrorex de Paşte 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în comun, în Noaptea de Înviere

Trenurile de metrou vor circula în Noaptea de Înviere la un interval de 10 minute între orele 23:00 – 1:00 şi la un interval de 20 de minute între orele 1:00 - 5:00. Şi programul anunţat de Societatea de Transport Bucureşti (STB) este unul diferit de cel obişnuit. 

de Redactia Observator

la 04.05.2024, 08:36

Programul STB şi Metrorex de Paşte 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în comun, în Noaptea de Înviere - Profimedia

Societatea de Transport Bucureşti a anunţat că, în Noaptea de Înviere, serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte și de cele ale liniei 100, conform programului obișnuit. Suplimentar, STB SA va menține în circulație până la ora 03:00 tramvaiele liniei 41, care vor circula la intervale de 20 de minute. Programele de circulație pentru fiecare linie de transport vor putea fi accesate la acest link: https://stbsa.ro/ora_statii.

Programul Metrorex de Paşte 2024

În Noaptea de Înviere, adică 4 spre 5 mai 2024, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00, la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de aproximativ 20 de minute. În situaţia înregistrării unor fluxuri mai mari de călători, vor fi introduse în circulaţie trenuri suplimentare, precizează compania.

"Menţionăm că accesul în metrou cu foc deschis (lumânări aprinse, candele aprinse, etc) este strict interzis pentru evitarea oricăror evenimente nedorite", a transmis Metrorex.

Pe acelaşi subiect

Sfânta Lumină, primită la Catedrala Patriarhală la ora 19.00

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, în seara zilei de sâmbătă, 4 mai, de părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, şi va fi oferită delegaţilor eparhiilor Patriarhiei Române prezenţi la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”.

Ulterior, centrele eparhiale, prin protopopiate, vor distribui Lumina Sfântă fiecărei parohii din cadrul lor. Lumina Sfântă va fi dusă, prin intermediul unui delegat al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, de la Bucureşti la Chişinău, unde va fi oferită parohiilor din Mitropolia Basarabiei. În aceeaşi seară, în jurul orei 19.00, Sfânta Lumină va fi primită la Catedrala Patriarhală de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel. Arhiepiscopul Tomisului a anunţat că şi în acest an va veni cu Lumina Sfântă de pe mare şi o va aduce în Parcul Catedralei pentru a fi împărţită credincioşilor. Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a anunţat că şi în acest an va veni cu Lumina Sfântă de pe mare, iar apoi va porni într-o procesiune până în Parcul Catedralei unde va fi împărţită credincioşilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Programul STB şi Metrorex de Paşte 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în comun, în Noaptea de Înviere