Antena Meniu Search
x

Video Programul Străzi Deschise. Cartierul din București care a fost luat cu asalt de mii de oameni. Copiii au fost cei mai încântați: "Dă un plus valoare"

Weekend altfel în Capitală. Forfota veselă şi agitaţia de pe Calea Victoriei au ajuns şi în Cartierul Pajura, unul dintre cele mai aglomerate din Bucureşti. Programul Străzi Deschise a deschis pofta de plimbări şi jocuri pentru copii, părinţi şi bunici, care au stat toată ziua în aer liber. Miile de oameni care s-au relaxat pe o stradă cu circulaţia închisă pentru maşini sunt dovada că bucureştenii au nevoie de mai multe zone pietonale

de Redactia Observator

la 16.09.2023, 20:05

Vezi și

Toată strada Pajurei s-a transformat într-un imens loc de recreere. Copiii au fost cei mai încântaţi. Băieţii s-au încins la fotbal şi baschet, iar fetele s-au pictat pe faţă sau au modelat plastilină. Locuitorii din zonă au putut să joace şi şah, pe mijlocul şoselei, cu piese supradimensionate

Băiat: Băi, nu! N-ai cum! E prea bun la jocul ăsta.

Toată strada Pajurei s-a transformat într-un imens loc de recreere

Toată strada Pajurei s-a transformat într-un imens loc de recreere. Copiii au fost cei mai încântaţi. Băieţii s-au încins la fotbal şi baschet, iar fetele s-au pictat pe faţă sau au modelat plastilină. Locuitorii din zonă au putut să joace şi şah, pe mijlocul şoselei, cu piese supradimensionate.

Pe acelaşi subiect

Statisticile arată că ar fi nevoie de mai multe străzi închise pentru maşini în Capitală. Pe 75 de bulevarde nivelul de zgomot este dublu faţă limita maximă admisă. 8 din 10 bucureşteni sunt expuşi la poluare fonică. Evenimentul de astăzi a oferit părinţilor timp şi loc să se joace împreună. Familiile au venit în Pajura din tot oraşul.

Femeie: Este un lucru extraordinar mai ales pentru catierul nostru micuţ. Dă un plus valoare acestui cartier. Soţul meu s-a jucat cu fiul nostru, la mingi.

Cine a vrut o pauză de la joacă, s-a răcorit cu apă şi sucuri, iar pofticioşii s-au răsfăţat cu o gustare de la rulotele cu mâncare. Strada Pajurei va fi deschisă pietonilor şi mâine, ca şi Calea Victoriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Programul Străzi Deschise. Cartierul din București care a fost luat cu asalt de mii de oameni. Copiii au fost cei mai încântați: "Dă un plus valoare"