Antena Meniu Search
x

Proteste în România, după ororile de la Caracal

Crimele de la Caracal îi scot pe români în stradă. Este anunţat protest la această oră şi în piaţa Victoriei din Capitală faţă de modul în care autorităţile au acţionat în cazul Alexandrei Măceşanu.

de Redactia Observator

la 28.07.2019, 01:30

Vezi și

Crimele de la Caracal îi scot pe români în stradă. În piaţa Victoriei din Capitală, s-au adunat sute de oameni, care protestează faţă de modul în care autorităţile au acţionat în cazul Alexandrei Măceşanu.

Sunt reacţii de revoltă ale celor adunaţi în Piaţa Victoriei. Revoltă şi indignare faţă de cum au acţionat autorităţile în cazul Alexandrei, fata de15 ani, răpită şi sechestrată de un monstru. Oamenii spun că nu mai au încredere în Poliţie, în Parchet, în tot ce înseamnă instituţii de intervenţie în cazuri de genul acesta. În STS şi aşa mai departe. Sunt mulţi părinţi care au venit să-şi strige mânia pe care au acumula-o în aceste două zile, de când au ieşit la iveală detalii incredibile despre ceea ce s-a întâmplat la Caracal.

Apelul pentru acest protest a fost făcut pe Facebook, oamenii s-au adunat aici şi în jurul orei 21 vor pleca în marş către ministerul de interne, pentru a aprinde lumănări în memoria Alexandrei Măceşanu.

Toţi cei prezenţi vor ca lucrurile să se schimbe, vinovaţii să plătească, iar haosul care a domnit în cazul de la Caracal să nu se mai repete!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Proteste în România, după ororile de la Caracal