Antena Meniu Search
x

Video Proteste în benzinăriile OMV: "Azi la Constanţa, mâine în toată ţara". Oamenii au criticat decizia Austriei de a bloca intrarea României în Schengen

"România nu este ţară de mâna a doua!", acesta a fost mesajul transmis de aproape 200 de constănţeni care au protestat aseară în faţa benzinăriilor OMV. Şoferii au oprit in faţa mai multor staţii de carburant din oraş, au claxonat şi au criticat decizia Austriei de a bloca intrarea României în Schengen.

de Redactia Observator

la 15.12.2022, 07:54

Vezi și

Mobilizarea s-a făcut pe reţelele de socializare. La ora stabilită, oamenii s-au prezentat în faţa benzinăriei OMV din zona campusului universitar Ovidius. "Afară! Afară OMV din ţară!

Afară! Afară OMV din ţară!", au strigat oamenii. Şoferii au blocat pompele mai multor benzinării OMV din oraş, nemulţumiţi de votul dat de politicienii Austriei în Consiliul JAI. Protestatarii i-au îndemnat pe toţi românii să li se alăture şi să iasă în stradă în toate oraşele mari din ţară.

"Să iasă-n ţară să boicoteze tot pentru că vrem să transmitem un semnal austriecilor că nu suntem un stat de mâna a 2-a. O să ieşim până se va întâmpla ceva", a declarat un protestatar. "Astăzi la Constanţa, mâine în toată ţara! Astăzi la Constanţa, mâine în toată ţara", au scandat oamenii. Oamenii promit să continue boicotul împotriva companiilor cu capital austriac, până ce Austria îşi va schimba decizia în privinţa aderării României la Schengen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Proteste în benzinăriile OMV: "Azi la Constanţa, mâine în toată ţara". Oamenii au criticat decizia Austriei de a bloca intrarea României în Schengen