Antena Meniu Search
x

Psihiatru român, după ce grecii îi laudă zilnic pe pompierii români: "Da' bani de drone de unde aţi avut, domne'?"

Pompierii români sunt lăudaţi de greci după fiecare misiune. De la localnici, la autorităţi toţi grecii sunt impresionaţi de profesionalismul salvatorilor români.

de Redactia Observator

la 11.08.2021, 16:29

Vezi și

Gabriel Diaconu, psihiatru, a scris un mesaj pe contul său de Facebook prin care atrage atenţia că românii nu ştiu să aprecieze celorlalţi conaţionali şi nu ştiu să se aprecieze decât în raport cu părerea altora despre ei.

"Toată lumea laudă pompierii români plecaţi în misiune în Grecia. Care mai de care mai entuziast, dacă politician şi mai bine, mai adaugă o poză cu eroii noştri la datorie. Replica ziariştilor greci, impresionaţi de profesionalismul echipajelor noastre, e redistribuită copios pe reţelele sociale. Ce să mai, e o fiesta de naţionalism. Nu s-ar putea la Periş. N-ai să vezi la Medgidia. Dacă e în interiorul graniţelor, aceiaşi intră brusc în alt film. Auzi, da cât v-au costat auto-specialele ălea? Da bani de drone de unde aţi avut, domne, nu s-a mai văzut incendiu stins şi cu găleata, numai live-uri aveţi în cap. Şoc! N-o să-ţi vine să crezi cu cine a luat masa pompierul şef în timpul lui liber. Avem dovada! E crimă organizată, au îndoit extinctoarele.

Hai zău, cred şi eu că trimit maşinile ălea bune, oricum le ţineau degeaba în hangar. E o lovitură de imagine, pute de la o poştă. Pe cât de erect patriotismul nostru de fanfară, pe-atât de blenoragică atitudinea faţă de uniformă în rest. E o cronică, purulentă revărsare de păreri ale unora care nici gunoiul nu se chinuie să şi-l ridice, dar ţi-l vor arunca stil boltă la primul gest de normalitate. Românii nu ştiu să aibă respect pentru români decât dacă ne reprezintă în faţa străinilor. Atunci da, musai să arătăm că avem de toate. Ce să mai, dau şi lacrimi de bucurie, bombează piepturi, mai curge un muc, e un efluviu, o emulaţie, un moment. De aia - printre altele - suntem noi şui, ca popor. Că în restul timpului suntem clică şi ocară, dar odată dacă zice altcineva bun despre un român brusc ai văzut, fratele meu, cum sunt ai noştri? Succesul are mulţi părinţi, înfrângerea-i copil bastard", a scris Gabriel Diaconu pe contul său de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Psihiatru român, după ce grecii îi laudă zilnic pe pompierii români: "Da' bani de drone de unde aţi avut, domne'?"